A.Uncle and niece. B.Aunt and nephew. C.Cousins.
W: Is Uncle in? I’ve got something important to tell him.
M: Sorry, Father has gone fishing. He won’t be back until lunchtime.
A.To change his appointment. B.To speak to Dr. Zane. C.To see the woman.
W: Good morning. Dr. Zane’s office.
M: This is Mr. Hill. I have a ten o’clock appointment, but I’m running a little late. Do you have any openings this afternoon?
W: Sorry we don’t. Can you come tomorrow morning?
M: OK. See you then.
A.American Express. B.Visa. C.Card Master.
W: Waiter, can we have the bill please?
M: Yes, madam. How will you pay for it, with cash or credit card, please?
W: With my Visa Card.
M: I’m awfully sorry, madam. But we only accept American Express and Master Card.
W: In that case, I’ll pay with cash then.
M: Thank you, madam.
A.A ticket collector. B.An exhibition visitor. C.A street cleaner.
M: How many people are expected to visit this special exhibition?
W: Several hundred people have already passed through our doors today. We’re hoping for a big turnout.
A.He likes to help others. B.He is a tall young man. C.He is a Sales Manager.
W: Excuse me, can I ask you something, Mr Jones?
M: OK, go ahead.
W: Do you happen to know Mr. Johnson in the Sales Department?
M: Yes, I do. He is a nice young man, ready to help all the time.
【1】When is the conversation probably taking place?
A.In the morning. B.In the afternoon. C.In the evening.
【2】What does the man want to eat?
A.Bread. B.Milk. C.Fried eggs and ham.
【3】What should the man like before eating?
A.Water. B.Coffee and Orange juice. C.Soup.
W: Here are eggs, ham, bread, milk and so on. What would you like for breakfast, Bill?
M: I would like some ham and eggs.
W: OK. How many eggs would you like?
M: I usually eat two.
W: OK. How would you like them cooked?
M: I like them fried.
W: And what would you like to drink?
M: Well, how about some coffee now and some orange juice when we eat?
W: All right.
【1】What did some Africans use to think of beauty?
A.The fatter, the more beautiful. B.The taller and stronger, the better.
C.The thinner, the prettier.
【2】How was a woman treated before marrying a chief?
A.She was made up to be more beautiful.
B.She was fed as much as possible to become fat.
C.She was taken a walk with the chief.
【3】What’s the probable effect of the custom on the woman?
A.She would not live long.
B.She would enjoy her beauty.
C.She would not stay with her husband.
M: This book says that in some parts of Africa, men used to think that very fat women were beautiful. Before a woman married the chief, his servants used to keep her in a special house. Then they fed her all through the day and night for weeks before the wedding.
W: Why did the women have this treatment?
M: I don’t know. The book says they used to consider it an honor to be the wife of the chief. The women used to become so fat that they could not walk. They used to crawl on their hands and knees instead.
W: How terrible! I’m sure they wouldn’t live for many years. Those women used to suffer a lot because of that custom. I’m glad that they don’t do it now.
【1】What’s wrong with the two speakers?
A.They don’ t have an engine. B.Their tank is half full. C.They run out of gas.
【2】Where are they going?
A.To the seaport. B.To the railway station. C.To the airport.
【3】What should they do now?
A.Do nothing but wait. B.Find a policeman. C.Telephone the nearest gas station.
W: What’s the matter?
M: I don’ t know. All of a sudden, the engine died.
W: Well, can you start it?
M: No...No, it won’ t start now.
W: Could we be out of gas?
M: No, I’m sure we are not out of gas.
W: Let’s check the gas gauge. Oh, see, it’s on “empty”.
M: I was sure the tank was half full!
W: Obviously, it wasn’ t. Well, too bad.
M: What time is it now?
W: It’ s five to eight. I am afraid we can’ t get to the airport on time. He’ s probably looking for us right now.
M: Let’ s stand by the side of the road for a few minutes. Maybe somebody will stop and pick us up.
【1】What will Mary’s mother receive for her birthday?
A.A shirt. B.A skirt. C.A plate.
【2】Who’ll cook the special dinner?
A.Mary. B.Mary’s friend. C.Mary’s mother.
【3】Who will do the shopping?
A.Mary’s father and mother. B.Mary and her mother. C.Mary and her father.
M: Mary, tomorrow is your mom’s fiftieth birthday. Do you know?
W: Of course I do. How shall we celebrate it?
M: First of all a birthday present. What about buying her a beautiful skirt?
W: That’ s a good idea. It would make her look younger. And a big birthday cake too, with fifty candles.
M: That’ s right. Shall we have a special dinner?
W: How about a Chinese dinner?
M: Fine. Where should we have it?
W: We can have it at home. I’ve learned to cook a few dishes from a Chinese friend. I’m sure Mom would like them.
M: All right. Are you going to do the shopping as well?
W: Why don’t we go together, Dad?
M: OK. When?
W: How about this afternoon?
【1】What did the speaker think had happened when she woke up?
A.Her house was on fire. B.Some guests had arrived. C.Her house was broken into.
【2】Why was the speaker afraid to get into the living room?
A.It was too dark there. B.There might be burglars. C.The policemen were there.
【3】What did the police find out?
A.The woman forgot to turn off the TV set.
B.Two men were trying to steal the TV set.
C.Someone had opened the door with a special key.
W: Well done! I enjoyed your story. Now I’d like to share with you a strange experience I had a month ago. It may sound funny, but it is true. After a day’s hard work I went to bed earlier than usual. It was about two o’clock in the morning, and...and suddenly I woke up. I heard a noise. I got out of bed and went slowly downstairs. There was a light in the living room. I listened carefully. I could hear two men speaking quietly. I believed two burglars had broken into my house and I was really frightened, so I went back upstairs, and immediately phoned the police from my bedroom. The police arrived quickly. They opened the front door with a special key and went into the living room. You can imagine how embarrassed I was when they came upstairs and told me they had turned the television off for me and everything was all right.
Clearly, biological factors do not fully explain our eating behavior. Social factors, based on societal rules and on what we have learned about appropriate eating behavior, also play an important role. Take, for example, the simple fact that people customarily eat breakfast, lunch and dinner at approximately the same times every day. Because we tend to eat on schedule every day, we feel hungry as the usual hour approaches.
Similarly, we put roughly the same amount of food on our plate every day, even though the amount of exercise we may have had, and consequently our need for energy supply, varies from day to day. We also tend to prefer particular food over others. Rats and dogs may be a delicacy in certain Asian cultures, but few people in Western cultures find them appealing despite their potentially high nutritional value. In sum, cultural influences and our individual habits play important roles in determining when, what, and how much we eat.
Other social factors relate to our eating behavior as well. Some of us head toward the refrigerator after a difficult day, seeking comfort in a scoop of Heath Bar Crunch ice cream. Perhaps when we were children, our parents gave us food when we were upset. Eventually, we may have learned to associate food with comfort. Similarly, we may learn that eating, which focuses our attention on immediate pleasures, provides an escape from unpleasant thoughts. Consequently,we may eat when we feel upset and anxious.
【1】What causes you to accept the host’s dessert offer at the end of the meal?
A.Your hunger. B.The host’s pride.
C.The pleasant taste. D.Social politeness.
【2】The author explains the factors in eating mainly by .
A.making a comparison. B.using examples.
C.analyzing the data. D.undertaking a survey.
【3】Which of the following might be the best title for the text?
A.Social Factors in Eating. B.Causes of Hunger.
C.Table Manners at Meals. D.Cultural Differences in Eating.
【1】推理判断题。根据第一段最后一句Even though you are foil and don’t even like bananas, you accept a serving of his dessert and eat it all.可知，是“社交礼貌”让你在餐后接受主人的甜点。故选D。
【2】推理判断题。根据第二段中Social factors, based on societal rules and on what we have learned about appropriate eating behavior, also play an important role. Take, for example, the simple fact that people customarily eat breakfast, lunch and dinner at approximately the same times every day. Because we tend to eat on schedule every day, we feel hungry as the usual hour approaches.可知，作者主要用例子来说明影响饮食的因素。故选B。
【3】主旨大意题。根据第二段第一句Clearly, biological factors do not fully explain our eating behavior.显然，生物因素不能完全解释我们的饮食行为。第三段最后一句In sum, cultural influences and our individual habits play important roles in determining when, what, and how much we eat.总之，文化影响和我们的个人习惯在决定我们何时、吃什么以及吃多少方面起着重要的作用。和最后一段第一句Other social factors relate to our eating behavior as well.其他社会因素也与我们的饮食行为有关。可知，本文讲述的是饮食中的社会因素。故选A。
概括主旨的方法是：先看首尾或各段开头再看全文找主题句，若无明显主题句，就通过关键词句来概括(如议论文中寻找表达作者观点态度的词句，记叙文寻找概括情节和中心的动词或反映人物特点的形容词)。文中出现两种或两种以上的不同观点时，务必牢记作者的观点才是体现全文中心的。根据第二段第一句Clearly, biological factors do not fully explain our eating behavior.显然，生物因素不能完全解释我们的饮食行为。第三段最后一句In sum, cultural influences and our individual habits play important roles in determining when, what, and how much we eat.总之，文化影响和我们的个人习惯在决定我们何时、吃什么以及吃多少方面起着重要的作用。和最后一段第一句Other social factors relate to our eating behavior as well.其他社会因素也与我们的饮食行为有关。可知，本文讲述的是饮食中的社会因素。故选A。
Figures from the Office for National Statistics have suggested that the number of people aged 65 and over still working has reached 1.19 million—up 25,000 from a year ago. There were also now more people aged 50-74 in work than ever before. However, the overall trend was hiding the fact that 12% people are forced to stop working before reaching state pension age because of ill health or disability.
Nearly half a million (436,000) workers who are within five years of state pension age have had to leave work for medical reasons, with an apparent divide between the North (worse) and South (better). Those in the lowest-paid jobs, including cleaners, leisure industry workers and people doing heavy laboring jobs, were twice as likely to stop working before retirement age, because of sickness and disability than managers or professionals.
Within this, the needs of the “sandwich generation”— those juggling work with caring for elderly dependents as well as children — needed to be given greater priority (优先权) by employers, a white paper by insurer and health care provider concluded.
Its research argued that 66% of managers think the average age of retirement in their organization will increase in the next 5 to 10 years. Yet, 36% reported being unaware of anything their organization did to attract, keep and engage older staff. Fewer than a quarter (23%) of employees said they felt supported by their employer with their responsibilities for caring for a loved one.
This was perhaps unsurprising, given that only 28% of managers said their organization had formal policies and practices in place to support these employees, argues health care distribution director Chris Horlick.
【1】According to the passage, who is more likely to leave work before retirement age?
A.Tom, a physician. B.Jason, a language teacher.
C.Henry, a construction worker. D.Bill, a bank manager.
【2】The present support from the employers can be best described as _________.
A.moving B.dissatisfying C.inspiring D.surprising
【3】What is the main idea of the passage?
A.Old employees are well attended in the UK.
B.Aging workforce should be well supported in the UK.
C.Employers show responsibilities for supporting their employees.
D.UK employers are facing challenges in supporting aging workforce.
推理判断题。根据第三段“Those in the lowest-paid jobs, including cleaners, leisure industry workers and people doing heavy laboring jobs, were twice as likely to stop working before retirement age, because of sickness and disability than managers or professionals.(那些从事最低收入工作的人，包括清洁工、休闲产业工人和从事重体力劳动的人，在退休前因疾病和残疾而停止工作的可能性是经理或专业人员的两倍。)”可知，从事重体力劳动的人，在退休前就可能停止工作的可能性是经理或者专业人员的两倍，因此，选项中最有可能在退休前离开工作岗位的是C项“Henry, a construction worker.(亨利，建筑工人)”，故选C项。
细节理解题。根据最后一段“This was perhaps unsurprising, given that only 28% of managers said their organization had formal policies and practices in place to support these employees, argues health care distribution director Chris Horlick.( 这也许并不奇怪，因为只有28%的管理者表示，他们的组织已经制定了支持这些员工的正式政策和做法，卫生保健分配总监chrishorlick表示。)”可知，只有28%的管理者已经制定了支持老龄化劳动力的相关政策，这个数字远远没有达到人们所期望的。因此，目前雇拥者对老龄化劳动力的支持可以最好描述为B项“dissatisfying(令人不满的)”，故选B项。
主旨大意题。通读全文及根据本文第一段“Research carried out last year stressed the growing challenge facing employers in terms of managing and supporting the UK’s aging workforce.(去年进行的研究强调了雇主在管理和支持英国老龄化劳动力方面面临的日益严峻的挑战。)”和最后一段“given that only 28% of managers said their organization had formal policies and practices in place to support these employees.( 因为只有28%的管理者表示，他们的组织已经制定了支持这些员工的正式政策和做法)”可知，英国老龄化劳动力问题日益突出，只有少数制定了支持老龄化劳动力的相关政策，因此，本文主旨是D项“UK employers are facing challenges in supporting aging workforce.( 英国雇主在支持老龄化劳动力方面面临挑战。)”，故选D项。
“JWST will be able to see back to about 200 million years after the Big Bang,” NASA said on its website. “What the Webb will really be doing is looking at the first galaxies of the universe,” Mark Clampin said. “We will also be able to look in very dark parts of the universe where stars are being born.”
Inside a large clean room where no dust can harm the telescope, a team of engineers dressed in white, work on building the JWST. The space telescope will weigh 6.4 tons. Its main mirror will be 6.5 meters in diameter(直径), three times as large as Hubble’s. JWST will carry four instruments, including cameras and spectrometers(分光仪) that can catch extremely weak signals.
“The Webb will have 70 times the light-gathering capacity of Hubble. So the combination of the large size and the infra-red(红外线的) capacities will allow us to observe this epic of the universe past,” explained Matt Greenhouse.
Even more the telescope should further the search for life elsewhere in the universe by opening a new window on planets outside the solar system—known as exoplanets—that might have water and orbit their stars at a suitable distance to prevent freezing or boiling. “Webb is big enough to have a high probability of finding evidence of life in the atmosphere of exoplanets,” said Greenhouse.
Unlike the Hubble Space Telescope, which circles the Earth, the JWST will go even further, to a place 1.5 million kilometers away in space. That distance will keep the telescope cold, prevent it from being blinded by its own infra – red light and shelter it from radiation. The heavy telescope is scheduled to launch from French Guiana in October 2018. “Just as Hubble rewrote all the textbooks, Webb will rewrite it again,” said Greenhouse.
【1】What’s the major purpose of building the James Webb Space Telescope?
A.To replace the 25-year-old Hubble Space Telescope. B.To find aliens outside the solar system.
C.To rewrite all the textbooks. D.To look at the first galaxies of the universe.
【2】Which of the following is true?
A.Hubble can see back to about 200 million years after the Big Bang.
B.JWST is 100 times more powerful than Hubble.
C.JWST will be sent out of the solar system.
D.JWST is 70 times heavier than Hubble.
【3】How long is Hubble’s main mirror?
A.About 2 meters. B.About 3 meters. C.About 1 meter. D.About 6 meters.
【4】What does the underlined word “exoplanets” in Paragraph 5 mean?
A.Planets outside the solar system. B.Planets outside the earth-moon system.
C.Planets without water or atmosphere. D.Planets in the first galaxies.
这是一篇说明文。文章主要介绍了比哈勃望远镜强大100倍的James Webb太空望远镜，它主要用于观察宇宙的第一个星系。文章介绍了James Webb太空望远镜的一些功能特点以及其主要的应用。
细节理解题。根据第二段中“What the Webb will really be doing is looking at the first galaxies of the universe”可知Webb望远镜真正要做的是观察宇宙中的第一个星系。由此可知，建造James Webb太空望远镜的主要目的是观察宇宙的第一个星系。故选D。
细节理解题。根据第一段“As the Hubble Space Telescope celebrates 25 years in space this week, NASA and its international partners are building an even more powerful tool—the James Webb Space Telescope. This telescope will be 100 times more powerful than Hubble.”可知当哈勃太空望远镜在本周庆祝进入太空25周年时，美国国家航空航天局及其国际合作伙伴正在建造一个更强大的工具——James Webb太空望远镜。这台望远镜的威力将是哈勃望远镜的100倍。由此可知，B选项“James Webb太空望远镜比哈勃望远镜强大100倍”正确。故选B。
细节理解题。根据第三段中“Its main mirror will be 6.5 meters in diameter(直径), three times as large as Hubble's.”可知它的主镜直径将为6.5米，是哈勃望远镜的三倍。由此可知，哈勃主镜长约6.5/3≈2米。故选A。
词义猜测题。根据画线词上文“Even more the telescope should further the search for life elsewhere in the universe by opening a new window on planets outside the solar system”可知此外，这台望远镜还将进一步探索宇宙其他地方的生命，为探索太阳系以外的行星打开一扇新的窗口，太阳系以外的行星也被称为“exoplanets”，由此可知，画线词“exoplanets”意思为“太阳系外的行星”。故选A。
1. Be yourself.
Why be a second-rate version of anybody else when you can be the first –rate version of yourself? Nothing will help you stand out of the crowd more than your own features because there can be only one you. Everyone has their own belief, their own way of thinking, their own experiences that shape their styles. However, self-doubt and fear of disapproval drive many to abandon their own ways and follow what everyone else is doing. 【2】
2. Keep an open mind.
Open-mindedness helps you see things from a different perspective, understand others, find opportunities, and learn from others. 【3】 There are several styles that you should explore and determine which suits your own personality. Nobody knows what fashion your are enthusiastic about. But you should be clearly aware of your own true feelings about it.
3. Keep up with the recent trends.
Fashion is always changing. 【4】 As society changes, so does fashion. Changing trends reflect the changes in people’s taste. Similarly, your sense of fashion changes as you gain more experiences in life. Keeping track of the latest fashion will help you redefine your style.
4. Wear your confidence.
Your attitude towards dressing can make a significant difference to how you look. You can wear a very beautiful dress, but if can’t carry it with confidence, it will not look good on you. 【5】 Don’t wear an uncomfortable dress just because everyone or your friend is wearing it. Remember, it’s okay to have your own style as long as you are confident with it.
A.Also, it tells a lot about your personality.
B.What worked yesterday may not work today.
C.Copying others will make you just another face in a crowd.
D.Having an open mind can be very helpful in defining your style.
E.On the other hand, even an average dress looks great on people who wear it confidently.
F.It is not absolutely necessary to follow every new trend, and you can enjoy the ones you like.
G.Simply following the fashion trends or wearing expensive clothes will not help you get a distinct style
根据上文“Your style – the way you dress up, the way you carry yourself, the trends you follow – plays a key role in helping your stand out from the others.（你的风格——你打扮的方式，你表现自己的方式，你追随的潮流——在帮助你脱颖而出方面起着关键作用。）”可知下文可接G项内容“紧跟时尚潮流或穿昂贵的衣服，并不能帮你获得一种独特的风格”，连接下一句“那么以下的建议可以帮助到你。”做到承上启下的作用，故选G。
根据上文“However, self-doubt and fear of disapproval drive many to abandon their own ways and follow what everyone else is doing. （然而，自我怀疑和对否定的恐惧驱使许多人放弃自己的方式，跟随别人的做法。）”结合主题“Be yourself（做自己）”可知，模仿别人只会让你在人群中变成另一张脸，C项内容切题，故选C。
根据上文“Open-mindedness helps you see things from a different perspective, understand others, find opportunities, and learn from others.（开放的心态可以帮助你从不同的角度看问题，理解他人，发现机会，并向他人学习。）”结合本段主题“Keep an open mind.（保持思维的开发）”可知保持开放的心态对定义你的风格很有帮助，D项内容切题，故选D。
根据下文“As society changes, so does fashion. Changing trends reflect the changes in people’s taste. Similarly, your sense of fashion changes as you gain more experiences in life.（社会在变，时尚也在变。变化的趋势反映了人们品味的变化。同样的，你的时尚感也会随着你生活经验的增加而改变。）”可推出昨天起作用的今天可能行不通，B项内容切题，故选B。
根据上文“You can wear a very beautiful dress, but if can’t carry it with confidence, it will not look good on you. （你可以穿一件非常漂亮的裙子，但是如果你不能自信地穿着它，它就不会在你身上好看。）”可知本段强调了如果没有自信，即使华美的服饰也不一定能让你与众不同，由此可以推出另一方面，即使是一件普通的连衣裙，自信的人穿上也会气场十足，故选E。
I was rather shy back then, content to _______around with my few friends and to concentrate on my _______I was doing so well that by the end of senior year I had perfect scores and enough _______to go to college．
But my good record soon became a _______to my well-being．In early June of senior year, the headmaster called me into his office．He asked me to give a leave-taking speech at graduation．I looked at him, my heart _______fast．This was the_______for my hard work? I said something, but not very clearly, and hurried away from the office．
I was _______about the decision, finally agreeing to compromise．I wasn't the only speaker—I would _______the honor with five other students．Still, it was doubtful whether the task was_______ me．How in the world would I give a speech to hundreds of people?
Graduation day soon arrived and, as________．I was nervous．I'd been practicing my speech for days, and I had it ________．But I had never been so________in my life．The first half hour of the ceremony passed, and then my ________came．My name was announced．I managed to reach the platform without falling down．But within minutes, I was________, heading back to my seat．
Now I still have the ________of that speech．My voice trembled a little, but ________ it was clear and strong．I'm proud of that tape．I achieved something I'd never________ I spoke in front of hundreds of people．________I didn't realize it at the time, the successful completion of that speech gave me the________ to participate in class at college, to give oral reports, and to eventually break free of my ________
I never would have chosen to give a speech at graduation．But I'm glad I did．I know it may well turn out to be one of my shining moments．
【1】A.hang B.look C.walk D.run
【2】A.characters B.interests C.games D.subjects
【3】A.money B.credits C.time D.standards
【4】A.luck B.benefit C.fear D.solution
【5】A.burning B.breaking C.aching D.beating
【6】A.punishment B.reward C.arrangement D.sympathy
【7】A.doubtful B.optimistic C.generous D.hesitant
【8】A.share B.bring C.spare D.give
【9】A.about B.for C.upon D.beyond
【10】A.known B.hoped C.expected D.planned
【11】A.thrown B.printed C.memorized D.completed
【12】A.interested B.terrified C.excited D.disappointed
【13】A.moment B.clay C.chance D.decision
【14】A.defeated B.stopped C.clone D.stuck
【15】A.picture B.tape C.paper D.word
【16】A.partially B.immediately C.frankly D.mostly
【17】A.dreamed B.made C.decided D.requested
【18】A.Because B.When C.Although D.Unless
【19】A.respect B.confidence C.freedom D.excuse
【20】A.shyness B.pride C.stupidity D.Courage
本空考查副词辨析。句意：我的声音有点颤抖，但大部分时候都清晰有力。A．partially部分地；B．immediately立即；C．frankly坦白地，直率地；D．mostly大部分地。根据下文的“I’m proud of it”判断应是大部分都清楚。故选D。
本空考查名词辨析。句意同上。A．respect尊重；B．confidence信心；C．freedom自由；D．excuse借口。根据下文的“to participate in class at college, to give oral reports”可知，那次讲演给了作者信心。故选B。
When you think of Chinese tea, green tea and now 【1】 (increasing) often, white tea, spring to mind. However, black tea, also known as red tea, is just as much a staple tea in some regions of the country. Not only that, there 【2】 (exist) a very common kind of tea that is classified as both green and red.
The 【3】 (difference) between the types of tea are determined by the 【4】 (process) method, 【5】 the tea plant grows and also by the appearance and the taste.
【6】 length of time leaves are fermented (发酵的) determines the color, taste, smell and character of the tea. The longer leaves are roasted, the darker the color. The less the leaves are fermented and roasted, the 【7】 (natural) the taste of the tea. Black teas are fermented and green teas are not.
Chinese teas can be divided 【8】 four different groups: green, black, oolong, 【9】 is semi-fermented and thus is considered as both a green and red tea, and finally flower-scented teas known as huacha. It contains no tea leaves at all, but instead is an infusion（冲泡） of chrysanthemum flowers 【10】 (dry) in the sun alone.
考查副词。句意：当你想到中国茶，就会想到绿茶，而现在越来越多地，白茶就会跳入你的脑海。分析句子可知此处要修饰的是动作springs to ，所以应使用副词，increasingly表示“越来越多地”，故填increasingly。
考查主谓一致。句意：不仅如此，还有一种很常见的茶，被分为绿茶和红茶。句子句型使用的是存现句：there+系动词，主谓一致遵循就近原则，所以根据主语a very common kind 可知应使用单数形式，故填exists。
考查名词复数。句意：茶叶种类的差异是由茶树生长的地方，茶树的加工方法以及茶叶的外观和口感决定的。根据“types of tea（茶的种类）”可知此处应使用复数，故填differences。
考查非谓语动词。句意：茶叶种类的差异是由茶树生长的地方，茶树的加工方法以及茶叶的外观和口感决定的。分析句子可知谓语动词为are determined ，所以process在此处用作非谓语动词，空后是名词，缺少定语，所以使用动名词形式作定语，修饰method，processing method表示加工方法。故填processing。
考查介词。句意：茶叶发酵的时间长短决定了茶叶的颜色、味道、气味和品质。根据空后的名词length（长度）可知此处需要填入冠词，The length of ...表示“...的长度”，故填The。
考查形容词比较级。句意：茶叶发酵和烘烤得越少，茶的味道就越自然。根据前一句的“The less”可知此处使用的是形容词比较级固定搭配“the +比较级，the+比较级”表示“越...，就越...”，natural为多音节词，比较级在单词前加more，故填more natural。
It was the hottest time of the year in southern California. Steve, a star basketball player at the University of California, with his cousin Zach, had planned a camping trip in the Great National Forest for their summer vacation.
The boys packed clothes and supplies into a bag, and began their great adventure with the dog Brady early in the morning. Upon arrival, Steve pulled over to the side of the road along the bank of the river. “A wonderful place for fishing,” Steve exclaimed in delight. Zach nodded in agreement.
At high noon, the sun was scorching hot. With a good harvest of fish, the boys marched into the forest with Brady following them. After a long walk, they found a clearing that was ideal for a campsite (野营地). The camp was set up immediately as Steve knew all the tricks of an experienced wilderness camper. An afternoon nap was absolutely a special treat in mid-summer. However, the boys were waken up by the fierce barks of Brady. Outside, heavy smoke filled the air and wind-blown flame was skipping from the top of one tree to another. The long dry summer turned the forest into a tinderbox. In a little while, Steve and Zach were inside their tent packing their belongings.
“Let’s go! We can make it back to the river!” They headed down against the fire-wind in the direction of the river. But Brady barked a sharp warning. Ahead of them lay a thick curtain of smoke across the track. They would never make it through that. Steve was uneasy for it was hard to find a safe way to escape in the heavy smoke.
Brady lifted his head and sniffed the smoke-laden wind. Next moment, the dog bounded away and disappeared down a sharp slope. The boys shouted for him, but he didn’t come back. Steve couldn’t blame Brady for panicking. He himself wanted to run even though he didn’t have a clue which way.
Steve and Zach hadn’t gone far when there was a familiar bark.
Brady pulled again, in spite of the boy’s disbelief, urgently.
【答案】Steve and Zach hadn’t gone far when there was a familiar bark. Brady came bounding, stopped directly in front of Steve and hit him with his head, pushing him back toward the slope. But Steve didn’t get it. Then Brady grabbed the boy’s jeans and started pulling. The message was clear, but Steve hesitated. Of course he remembered Brady saving his uncle’s life when the dog was much younger. Was he still sharp enough to get them through this?
Brady pulled again, in spite of the boy’s disbelief, urgently. “OK, big guy,” seeing the fire was touching underbrush nearby, Steve made up his mind. Brady led them back down the slope and into the trees. Several times the big dog stopped. Often he changed directions to find the right way. The boys were so tired but the dog urged both boys to go on. Steve was almost numb when he heard it—the wonderful sound of rushing water! They made it back to the river.