Start taking immunity support products BEFORE you begin your trip.
Immunity support products come in a variety of forms. They are designed to prepare your body for physical stress by loading you up on the vitamins, minerals and antioxidants（抗氧化） that support great immune system functioning .
If your body is weak at the beginning of the trip, any germ or bacteria is going to have easy access to your system. Get those defenses in place a few days before travel and give your body the best chance to stay healthy.
Antibacterial wipes are your best friend.
Take a minute to think about that airplane. How many people are touching literally every surface with hands that have blocked a sneeze, been coughed into, held the handrail of the moving sidewalk?
Take along plenty of individually wrapped antibacterial wipes and use them everywhere. Wipe down the armrests, the seat belt buckle, the tray table and the remote control for the in-flight entertainment.
Wear slip-on shoes.
Many articles instruct passengers to wear socks on the airplane for comfort. However, if you walk down the aisle in your socks, or even worse, use the restroom, the bottom of those socks are going to pick up all kinds of dirt. So wear shoes when you move around on the plane! Let your shoes provide a barrier to whatever might be lying on the floor.
【1】Why do planes easily make people sick according to the writer?
A.People lack practice to keep fit.
B.There are many bacteria on the plane.
C.People have too much entertainment during the flight.
D.People's immune system fails to work on the plane.
【2】How can we protect ourselves from getting sick on the plane?
A.By wearing socks.
B.By stopping feeling stressful.
C.By blocking coughing with hands.
D.By taking some supportive products.
【3】What's the best title for the passage?
A.Advice on safety B.A worthwhile trip
C.Stay healthy on a flight D.Be careful of your flight
推理判断题。根据文章第四段If your body is weak at the beginning of the trip, any germ or bacteria is going to have easy access to your system.（如果你的身体在旅行开始时很虚弱，任何细菌或细菌都会很容易进入你的身体系统。）和文章第六段How many people are touching literally every surface with hands that have blocked a sneeze, been coughed into, held the handrail of the moving sidewalk?（有多少人用手堵住喷嚏、咳嗽、抓着移动人行道的扶手触摸每个表面?）可推知，飞机容易使人生病是因为飞机上有许多细菌。故选B。
细节理解题。根据文章第三段Immunity support products come in a variety of forms. They are designed to prepare your body for physical stress by loading you up on the vitamins, minerals and antioxidants（抗氧化） that support great immune system functioning .（免疫支持产品有多种形式。它们为你的身体提供大量的维生素、矿物质和抗氧化剂，帮助你的免疫系统更好地运作。）可知，服用一些辅助产品可以防止我们在飞机上生病。故选D。
主旨大意题。根据文章第一段Fortunately, I've got the inside scoop on some practices that will keep you healthy on the plane and a head start on staying healthy during your travels.
She looked up wildlife rescue and relief agencies in Australia to find out what they needed most. Besides donations, many organizations asked for hand-sewn and knitted pouches（袋子）and wraps for koalas and other animals that were burned or had lost their homes and parents in the fires.
This idea attracted Ratelle, but there was just one problem.
"I'd never sewn in my life," said Ratelle, 17, a senior at Rancho Buena Vista High School in Vista, US. "Giving money seemed like something too simple. But I wanted to directly help these animals by doing something myself, so I decided to learn how to sew."
Over the next few months, Ratelle bought her own sewing machine and taught herself how to sew via videos online. Then she bought 18 yards of fabric and sewed 25 pouches of different sizes and shipped them off to Fir Australian Wildlife Needing Aid (FAWNA), one of several relief organizations that have rushed to rescue koalas, kangaroos and other species suffering from bums. A week later, she received a photo from FAWNA with a baby kangaroo in one of her larger pouches. "It made me feel like I contributed to the world and it showed how a simple act of kindness can go a long way," said Ratelle, who hopes to study biology for a future career as a nurse practitioner.
"I plan to use my new sewing skills to help animals and people devastated by natural disaster," she said.
Several craft union websites around the world have called for Australian relief by making the animal pouches. Karen Newberry and her two daughters Madison, 12 and Rochelle, 8, from San Diego also offered their help in such a way. For Newberry, "It was a big push that made us crafters, sewers realize there's something more we can do than just make things for ourselves," she said.
【1】What do the first two paragraphs mainly talk about?
A.What inspired Ratelle to learn to sew.
B.What is needed to save koalas and other species.
C.The poor living conditions of wild animals in Australia.
D.Different ways to help koalas and other animals in Australia.
【2】How did Ratelle feel when she received a photo from FAWNA?
A.Surprised. B.Calm. C.Proud. D.Moved.
【3】What does the underlined word "devastated" mean?
A.Ruined B.Challenged C.Reduced D.Abandoned
【4】What do Newberry's words in the last paragraph suggest?
A.People should stay united through difficult times.
B.Life is not easy for crafters and sewers in Australia.
C.It is challenging for crafters and sewers to do relief work.
D.Crafters and sewers can do more to help animals.
主旨大意题。由第一段“When Rachel Ratelle saw a news video of a burned koala trying to climb a tree to safety in fire-ravaged（火灾肆虐的）Australia, she decided to do something about it.”（当Rachel Ratelle在火灾肆虐的澳大利亚看到一段新闻录像，一只被烧伤的考拉试图爬上一棵树到安全的地方，她决定做点什么。）和第二段“She looked up wildlife rescue and relief agencies in Australia to find out what they needed most. Besides donations, many organizations asked for hand-sewn and knitted pouches（袋子）and wraps for koalas and other animals that were burned or had lost their homes and parents in the fires.”（她查阅了澳大利亚野生动物救援和救济机构，以了解他们最需要什么。除了捐款，许多组织还要求为在火灾中被烧毁或失去家园和父母的考拉和其他动物提供手工缝制的编织袋和包裹。），可知前两段主要讲是什么激发了Ratelle学习缝纫，说明她学习缝纫的原因/动机。故选A项。
推理判断题。由倒数第三段中的“"It made me feel like I contributed to the world and it showed how a simple act of kindness can go a long way," said Ratelle, who hopes to study biology for a future career as a nurse practitioner.”（Ratelle说，“它让我觉得我对世界做出了贡献，它表明了一个简单的善举是如何发挥巨大作用的。”，她希望将来能成为一名护士从业者。），可知Ratelle觉得自己对世界做出了贡献，可推断出当Ratelle收到FAWNA寄来的照片时，她感觉很自豪。故选C项。
词义猜测题。由倒数第二段中的“"I plan to use my new sewing skills to help animals and people devastated by natural disaster," she said.”（她说：“我计划用我的新缝纫技巧来帮助被自然灾害摧毁的动物和人们。”），根据help animals and people和natural disaster，可知此处指“帮助被自然灾害摧毁的动物和人们”，devastated在此处意为“Ruined（毁坏的）”。故选A项。
推理判断题。由最后一段中的“For Newberry, "It was a big push that made us crafters, sewers realize there's something more we can do than just make things for ourselves," she said.”（对于Newberry来说，“这是一个巨大的推动，使我们手工艺者、缝纫者意识到，我们可以做更多的事情，而不仅仅是为自己制造东西，”她说。），可知Newberry认为，手工艺者、缝纫者除了做衣服外，还有很多事情可以做，例如，做编织袋子给动物，可推断出手工艺者、缝纫者可以为动物提供更多帮助。故选D项。
In the poorer parts of the world, however, the picture is much different. Many farmers are guided only by their history with the land and their community's traditions. Their skills and knowledge are impressive, but they suffer from a poverty of data. They rely on technical advisors for advice from governments and academic centers who often have very little knowledge of the local area. For seeds and fertilizers and other materials used in the field, they rely on companies that lack data on how their products will perform in the local conditions.
About 10 years ago, East African officials and their development partners started to explore why so few smallholder dairy farmers made profits from growing demand from urban consumers. Surveys of farmers in the region suggested poor access to veterinary(禽畜的) care and breeding assistance. An effort to provide these services has helped farmers get more milk.
Data would matter little if farming was easy and the paths to productivity were obvious. But in reality, agriculture is a complex mix of many factors, including climate, biology, chemistry, physics, economics and culture—all of which vary from region to region. In this situation, good data is necessary.
【1】How has big data benefited American's farmers?
A.By informing the farmers to plant crops earlier. B.By helping make farms more productive.
C.By increasing the amount of land for farming. D.By producing more seeds and fertilizer.
【2】What do farmers in poor countries need to improve their farming?
A.Farming skills. B.Technical guidance.
C.Big data. D.Farming materials
【3】Why does the writer mention the case of East Africa?
A.To show that East Africa relies heavily on diary farming.
B.To illustrate cooperation between countries was a great success.
C.To serve as an example of how data helps farmers in poor areas.
D.To prove that city people in East Africa didn't like drinking milk.
【4】What can we learn from the passage?
A.Many changeable factors have influence on farming.
B.East African dairy farmers were experienced in raising cows.
C.The American farmers can't decide what they will plant.
D.The technical advisors in poor areas know the local areas well.
细节理解题。根据第一段中In the U. S., farmers typically have big data to help make these decisions. These data have a clear upside. They make farms more productive.可知在美国，农民通常有大数据帮助他们做出这些决定。这些数据有明显的优势。它们提高了农业的生产力。由此可知，大数据是通过帮助提高农业生产力来使美国农民受益的。故选B。
细节理解题。根据第二段In the poorer parts of the world, however, the picture is much different. Many farmers are guided only by their history with the land and their community's traditions. Their skills and knowledge are impressive, but they suffer from a poverty of data. They rely on technical advisors for advice from governments and academic centers who often have very little knowledge of the local area. For seeds and fertilizers and other materials used in the field, they rely on companies that lack data on how their products will perform in the local conditions.可知然而，在世界上较贫穷的地区，情况却大不相同。许多农民仅以他们与土地的历史和社区的传统为指导。他们的技能和知识给人留下深刻印象，但他们却苦于缺乏数据。他们依靠政府和学术中心的技术顾问提供建议，而这些顾问往往对当地情况了解甚少。对于种子、化肥和其他在田间使用的材料，他们依赖的是缺乏数据的公司，这些公司不知道他们的产品在当地条件下的表现如何。由此可知，贫穷国家的农民需要大数据来改善他们的农业。故选C。
推理判断题。根据第三段中About 10 years ago, East African officials and their development partners started to explore why so few smallholder dairy farmers made profits from growing demand from urban consumers. Surveys of farmers in the region suggested poor access to veterinary(禽畜的) care and breeding assistance. An effort to provide these services has helped farmers get more milk.可知大约10年前，东非官员及其发展伙伴开始探讨为什么很少有小农户从城市消费者日益增长的需求中获利。对该地区农民的调查表明，他们很难获得兽医护理和繁殖援助。提供这些服务的努力帮助农民获得了更多的牛奶。由此可推知，作者提到东非的情况，是为了举例说明数据是如何帮助贫困地区农民的。故选C。
细节理解题。根据最后一段中But in reality, agriculture is a complex mix of many factors, including climate, biology, chemistry, physics, economics and culture—all of which vary from region to region.可知但实际上，农业是许多因素的复杂组合，包括气候、生物、化学、物理、经济和文化——所有这些因素都因地区而异。由此可知，许多可变因素对农业有影响。故选A。
In their paper, Paula Niedenthal and Adrienne Wood, social psychologists at the University of Wisconsin, describe how people in social situations copy others' facial expressions to create emotional responses in themselves. For example, if you're with a friend who looks sad, you might "try on" that sad face yourself without realizing you're doing so. In "trying on" your friend's expression, it helps you to recognize what they're feeling by connecting it with times in the past when you made that expression. Humans get this emotional meaning from facial expressions in a matter of only a few hundred milliseconds.
"You reflect on your emotional feelings and then you produce some sort of recognition judgment, and the most important thing that results in is that you take the appropriate action—you approach the person or you avoid the person," Niedenthal says. "Your own emotional reaction to the face changes your understanding of how you see the face in such a way that provides you with more information about what it means."
A person's ability to recognize and "share" others' emotions can be prevented when they can't mimic faces. This is a common complaint for people with motor diseases, like facial paralysis（瘫痪） from a stroke, or even due to nerve damage from plastic surgery. Niedenthal notes that the same would not be true for people who suffer from birth, because if you've never had the ability to mimic facial expressions, you will have developed another ways of interpreting emotions. Niedenthal next wants to explore what part in the brain is functioning to help with facial expression recognition. A better understanding of that part, she says, will give us a better idea of how to treat related disorders.
【1】According to the passage, facial mimicry helps _________
A.convey one's own feelings clearly
B.change others' emotions quickly
C.respond to others' expressions properly
D.develop friendship with others easily
【2】Which parts explain how people copy others' facial expressions?
A.Paragraph 1 and 2.
B.Paragraph 2 and 3.
C.Paragraph 3 and 4.
D.Paragraph 4 and 5.
【3】According to Niedenthal, what will be the next focus of the study?
A.When is the best time to treat brain disorders.
B.How many kinds of facial expressions people have.
C.How our brain helps us with emotional mirroring.
D.What part in the brain helps recognize facial expressions.
【4】What is the purpose of writing the passage?
A.To discuss why people like smiling to others.
B.To draw people's attention to those with motor diseases.
C.To introduce a new trend in facial expression recognition .
D.To explain how people mirror others' facial expressions.
推理判断题。根据第一段倒数第二句“If we can't mirror another person's face, it limits our ability to read and properly react to their expressions.(如果我们不能模仿另一个人的脸，这就限制了我们阅读和合理反应他们表情的能力)”可推知，面部模仿有助于对别人的面部表情作出合理反应。故选C项。
段落大意题。第二段第一句提到“威斯康辛大学的社会心理学家Paula Niedenthal和Adrienne Wood在他们的论文中描述了人们在社交场合是如何通过模仿别人的面部表情来产生情绪反应的”，接着举例说明，第三段内容Niedenthal 进一步解释“你会反思自己的情感感受，然后做出某种认可判断，而最重要的结果是你采取了适当的行动——接近那个人或者避开那个人”，所以文章第2段和第3段解释了人们是如何模仿别人的面部表情的。故选B项。
细节理解题。根据文章倒数第二句“Niedenthal next wants to explore what part in the brain is functioning to help with facial expression recognition.( Niedenthal接下来想要探索的是，大脑中哪些部分的功能有助于面部表情识别)”可知，下一步研究的重点是大脑中哪些部分帮助识别面部表情。故选D项。
推理判断题。通读全文，并结合第一段第二句“Growing evidence shows that an instinct for facial mimicry （模仿）allows us to experience other people's feelings.(越来越多的证据显示，面部模仿的本能使我们让我们同情甚至是体验别人的感受)”可知，文章主要解释了人们是如何进行面部模仿的，所以目的是解释面部模仿。故选D项。
【1】 Even today, the British novelist is loved by readers all over the world. Dickens created some of the most unforgettable characters in English literature. You must have heard of or even read some of his novels: Oliver Twist, A Christmas Carol and A Tale of Two Cities.【2】 Since 1897, there have been more than 300 film and television adaptations of Dickens' works.
Natalie McKnight is a literature professor who studies Dickens and his works.【3】 One important reason, she says, is that Dickens wrote from his heart. He tried hard to produce emotional effects among his readers. A Christmas Carol, for example, was written to make every reader think about how they could make a difference to their society. People always enjoy works that make them laugh out loud, cry and think. Many other 19th century novelists wrote entertaining works.【4】
Dickens wrote about situations and emotions that still interest people today. He used his pen to fight social inequality and gave voice to the poor.【5】
This coming June marks the 150th year of Dickens' death. It's another chance to remember this great writer. Will you read (or re-read) some of his most famous works?
A.Dickens' novels have enriched English literature.
B.A Tale of Two Cities has sold more than 200 million copies.
C.His works led to many important social changes.
D.However, few of them worked as hard as Dickens to attract readers' minds.
E.The headline was not overstating the fame of Dickens.
F.Their works became the best sellers of that time.
G.She explains why the novelist has remained so popular.
根据上文The next day, a headline in The New York Times read: "Death of the Great Novelist … Mourned by the People of Two Continents."（第二天，《纽约时报》的头条是:“伟大小说家逝世……两大洲人民哀悼。”）可知，设空处承接上文，E项中的 headline与上文a headline in The New York Times 对应，E项：The headline was not overstating the fame of Dickens.（标题并没有夸大狄更斯的名气。）符合语境。故选E。
根据上文You must have heard of or even read some of his novels: Oliver Twist, A Christmas Carol and A Tale of Two Cities.（你一定听说过甚至读过他的一些小说:《雾都孤儿》、《圣诞颂歌》和《双城记》。）可知，B项中的A Tale of Two Cities与上文对应，进一步介绍狄更斯的著作受欢迎。B项：A Tale of Two Cities has sold more than 200 million copies.（《双城记》销量超过2亿本。）符合语境。故选B。
根据下文One important reason, she says, is that Dickens wrote from his heart.（她说，一个重要的原因是狄更斯是发自内心的。）可知，设空处是在介绍狄更斯作品受欢迎的原因，G项中的why和reason对应。G项：She explains why the novelist has remained so popular.（她解释了为什么小说家一直如此受欢迎。）符合语境。故选G。
根据上文Many other 19th century novelists wrote entertaining works.（许多其他19世纪的小说家也写了娱乐作品。）可知，D项中的few of them和Many other 19th century novelists对应。D项：However, few of them worked as hard as Dickens to attract readers' minds.（然而，他们中很少有人像狄更斯那样努力地吸引读者的注意力。）符合语境。故选D。
根据上文Dickens wrote about situations and emotions that still interest people today. He used his pen to fight social inequality and gave voice to the poor.（狄更斯所写的情景和情感至今仍引起人们的兴趣。他用他的笔与社会不平等作斗争，为穷人发声。）可知，本段主要是在讲狄更斯小说的影响。C项：His works led to many important social changes.（他的作品导致了许多重要的社会变革。）符合语境。故选C。
Our visits were never_______enough for me. I loved wandering around the_______ scanning the spines（书脊）of the books until something happened to_______my eye.
I might have spent the rest of my life_______libraries the way I viewed, say, the amusement park I went to as a kid. But then the_______feeling came back into my life_______. One day after we moved to Los Angeles in 2011, my son wanted to interview a_______ for his school assignment. So we went to the_______library.
As we drove over to meet the librarian, I_________________ a memory of this similar journey in my past—another parent and child on their way to the library. The__________ didn't look anything like the Bertram Woods, but when we____________ inside, a shock of recognition______________ me. Decades had passed, but I really felt as if I had returned to that time and place, walking into the library with my mother.________ had changed. There was the same soft sound of pencil on paper, and the murmuring of people__________ at the tables in the center of the room. The wooden checkout counters, the librarians' desks, the bulletin board, were all the same.
It wasn't that time__________ in the library. It was as if it had been captured here, or collected. A library, for me, is a gathering pool of stories and of the people who come to find them.
【1】A.long B.easy C.boring D.interesting
【2】A.rooms B.streets C.shelves D.tables
【3】A.fill B.catch C.open D.block
【4】A.wandering around B.thinking about C.talking about D.looking for
【5】A.familiar B.exciting C.funny D.warm
【6】A.unexpectedly B.uncomfortably C.exactly D.finally
【7】A.professor B.teacher C.bookseller D.librarian
【8】A.newest B.closest C.prettiest D.quietest
【9】A.lost B.shared C.enjoyed D.experienced
【10】A.school B.building C.desks D.books
【11】A.looked B.drove C.stepped D.read
【12】A.struck B.disappointed C.defeated D.woke
【13】A.Everybody B.Everything C.Nobody D.Nothing
【14】A.working B.sitting C.playing D.eating
【15】A.travelled B.flew C.stopped D.changed
考查形容词词义辨析。句意：我们的访问对我来说总是不够长。A. long长的；B. easy简单的；C. boring无聊的；D. interesting有趣的。由上文的Throughout my childhood, my mother drove me there several times a week可知，喜欢去图书馆的作者每周只能去几次图书馆，他认为这样的访问对他来说，不够长。故选A项。
考查名词词义辨析。句意：我喜欢在书架旁到处转悠，看看书脊（书脊上的书名），直到有什么事情突然吸引了我的眼球。A. rooms房间；B. streets街道；C. shelves书架；D. tables桌子。由下文的scanning the spines（书脊）of the books可知，是在图书馆的书架旁到处转悠。故选C项。
考查动词词义辨析。句意：我喜欢在书架旁到处转悠，看看书脊（书脊上的书名），直到有什么事情突然吸引了我的眼球。A. fill填满；B. catch抓住、吸引；C. open打开；D. block阻碍。由上文的I loved wandering around the___2___ scanning the spines（书脊）of the books可知，此处指作者喜欢在书架旁到处转悠，看书名，直到有让自己感兴趣的书吸引了他的眼球（注意力）。故选B项。
考查动词短语辨析。句意：我可能会把余生都花在思考图书馆上，就像我小时候观察我要去的游乐园一样。A. wandering around四处游荡；B. thinking about思考；C. talking about谈论；D. looking for寻找。由下文的view可知，作者小时候会观察他要去的游乐园，所以他也会像小时候一样，把余生都花在观察（思考）图书馆上，thinking about的意义与view接近。故选B项。
考查形容词词义辨析。句意：但后来那种熟悉的感觉意外地回到了我的生活中。A. familiar熟悉的；B. exciting令人兴奋的；C. funny有趣的；D. warm温暖的。由下文的Decades had passed, but I really felt as if I had returned to that time and place可知，几十年过去了，作者感觉好像回到了那个时间和地点，说明那种熟悉的感觉回到了他的生活中。故选A项。
考查副词词义辨析。句意：但后来那种熟悉的感觉意外地回到了我的生活中。A. unexpectedly意外地；B. uncomfortably不舒服地；C. exactly精确地；D. finally最后地。由下文语境可知，作者得到那种熟悉的感觉，是因为儿子想采访一位图书管理员才去的图书馆，所以那种熟悉的感觉是意外得来的。故选A项。
考查名词词义辨析。句意：2011年我们搬到洛杉矶后的一天，我儿子想采访一位图书管理员，因为他在学校的任务。A. professor教授；B. teacher教师；C. bookseller书商；D. librarian图书管理员。由下文的As we drove over to meet the librarian可知，作者儿子想采访一位图书管理员。故选D项。
考查形容词词义辨析。句意：所以我们去了最近的图书馆。A. newest最新的；B. closest最近的；C. prettiest最美的；D. quietest最安静的。由常识可知，人们都会去离家最近的图书馆。故选B项。
考查动词词义辨析。句意：当我们开车去见图书管理员时，我经历过类似——另一个家长和孩子在去图书馆的路上——的旅途。A. lost失去；B. shared分享；C. enjoyed喜欢；D. experienced经历。由上文的my mother drove me there several times a week和下文的another parent and child on their way to the library可知，以前作者妈妈带作者去图书馆，现在作者带自己孩子去图书馆，他感觉自己在经历类似（一个家长和孩子在去图书馆的路上）的旅途。故选D项。
考查名词词义辨析。句意：这座建筑看上去一点也不像伯特伦·伍兹，但当我们走进来时，我突然意识到自己的身份。A. school学校；B. building建筑；C. desks书桌；D. books书本。由上文语境可知，作者带自己孩子去图书馆，他觉得这个图书馆的建筑与他小时候去的伯特伦·伍兹图书馆不一样。故选B项。
考查动词词义辨析。句意：这座建筑看上去一点也不像伯特伦·伍兹，但当我们走进来时，我突然意识到自己的身份。A. looked看；B. drove开车；C. stepped行走；D. read阅读。由下文的inside可知，此处指作者和儿子走进图书馆。故选C项。
考查动词词义辨析。句意：这座建筑看上去一点也不像伯特伦·伍兹图书馆，但当我们走进来时，我突然意识到了自己是最熟悉的陌生人。A. struck击打；B. disappointed失望；C. defeated击败；D. woke醒来。sth. struck sb.（某人意识到某事），由全文语境可知，作者带自己孩子去与伯特伦·伍兹图书馆不一样的图书馆，感觉好像回到了和妈妈一起去图书馆的那个时间和地点，这一切都让作者感到熟悉而陌生，让作者意识到了他是最熟悉的陌生人，a shock of recognition（最熟悉的陌生人）。故选A项。
考查代词词义辨析。句意：一切都没有改变。A. Everybody每个人；B. Everything一切事；C. Nobody没有人；D. Nothing没有什么。由下文的There was the same soft sound of pencil on paper, and the murmuring of people____14____ at the tables in the center of the room和The wooden checkout counters, the librarians' desks, the bulletin board, were all the same可知，图书馆的一切都没有改变，与过去一样有人的低语声、木制的收银台、图书管理员的桌子和布告栏等东西。故选D项。
考查动词词义辨析。句意：这里有同样柔和的纸上铅笔的声音，还有坐在房间中央桌子旁的人们的低语声。A. working工作；B. sitting坐；C. playing玩；D. eating吃。由下文的at the tables in the center of the room可知，此处指坐在图书馆房间中央桌子旁的人们。故选B项。
考查动词词义辨析。句意：时间并未在图书馆停下来。A. travelled旅行；B. flew飞；C. stopped停下；D. changed改变。由下文的It was as if it had been captured here, or collected和常识可知，时间不会停下，它只是在图书馆被捕获/收集起来了。故选C项。
On a quiet morning, about 70 people were practicing the ancient art of tai chi, outside of the library in Salt Lake City, Utah. They are not【1】 well-trained group of exercisers, but rather a class of participants who are【2】(most) homeless. The class focuses【3】 (little) on mastering the exercise and more on【4】(build) a community. People have said the class relieves their stress, encourages them to get into a routine and make new friends.
Bernie and Marita Hart, a【5】(retire) couple, began to run the free program three years ago. They started it by approaching homeless people【6】 were pushing grocery carts near the Salt Lake City Public Library and inviting them to try【7】 Hart said her favorite part of the program has been watching the friendships among participants. They love seeing the positive impact the class【8】(have) on people's lives.
When the Harts are out of town, tai chi does not stop. Attendees take turns teaching the classes.
"Homeless people【9】(tell) what to do every place they go, but we want to encourage them to be【10】(leader)," Bernie Hart said. "They don't need sympathy, they need something that works."
考查冠词。句意：他们不是一群训练有素的锻炼者，而是一群几乎无家可归的参与者。a group of为固定短语，意为“一组，一队”，well-trained发音以辅音音素开头。故填a。
考查代词 。句意：他们通过接近在盐湖城公共图书馆附近推着购物车的无家可归者，并邀请他们尝试这个免费项目。分析句子结构，设空处指代上文提到的the free program，需用it作宾语。故填it。
考查动词时态和主谓一致。句意：他们喜欢看到这门课对人们生活的积极影响。分析句子结构，the class 8 (have) on people's lives是一个省略了that的定语从句，此处陈述客观事实，从句需用一般现在时，从句主语为单数名词，谓语动词使用第三人称单数形式。故填has。
考查动词时态、语态和主谓一致。句意：“无家可归的人到哪里都被告知要做什么，但我们想鼓励他们成为领导者，”伯尼·哈特说。此处陈述客观事实，需用一般现在时，homeless people和tell之间为被动关系，用被动语态，主语表示复数意义，谓语动词使用复数形式。故填are told。
1.写作词数应为 80 左右；
Dear fellow students,
The Students' Union
【答案】Dear fellow students,
Being thrift on food is a Chinese traditional virtue. More importantly, in the time of pandemic and natural disasters, saving food is of vital significance for a country with 1.4 billion people.
The school is to launch a campaign against food waste. Banners will be put up to advocate saving food. As for us students, please don’t order food that we can’t finish. Furthermore, let’s remind each other to clear the plate all the time or pack leftovers home.
Remember, every grain comes after hard toil. Let’s save food and do it from today!
The Students' Union
be thrift on；a Chinese traditional virtue；put up；remind sb. to do sth.
1. Being thrift on food is a Chinese traditional virtue.
2. Banners will be put up to advocate saving food.
3. let’s remind each other to clear the plate all the time or pack leftovers home.
1.表文章结构顺序：First of all, Firstly/First, Secondly/Second… And then, Finally, In the end, At last, Last but not least
2.表并列补充关系：What is more, Besides, Moreover, Furthermore, In addition, As well as, not only…but (also), including, also
3.表转折对比关系：However, On the contrary, but, Although + clause (从句), In spite of + n/doing, On the one hand…,On the other hand… Some…,while others…,as for, so…that…
4.表因果关系：Because, As, So, Thus, Therefore, As a result
5表换一种方式表达：In other words, that is to say,
6.表进行举例说明：For example; For instance; such as + n/doing
7.表陈述事实：In fact, frankly speaking
"Missy," I cried to my wife, "did you put the banana skin on my desk?" "No, honey, Meghan probably did," As I'd feared, she had missed my real purpose of the question which was to make it clear to her that she hadn't done her job: defend my desk against the invader--our naughty girl.
I abandoned the conversation.
I sat here at the desk, and stared at the screen. I waited patiently for ideas to come to me, exam questions for a test I would give my English students. My wife was off to a reunion somewhere, but I was not alone. Meghan, our 22-month-old daughter, kept me company. Yet her plans that day seemed to go against mine.
She followed a daily routine that was both time-consuming and challenging. It included certain basic tasks: watching the fish, sweeping the carpet in her room, climbing up and down her bed.
At first I could concentrate on designing my test paper. But I was soon sidetracked（分心的）． I had not counted on the arrival of the "bib-bibs" ("Bib-bibs" were birds). "Bib-bibs, bib-bibs!" Meghan screamed excitedly, her eyes alive with expectation. She insisted that I go with her to the window.
"In a second, just let me finish this question," I said. She pulled me by the hand (two fingers, actually) toward the window. I saw myself as a fool, being led to watch the bib-bibs. And we did watch them. They chattered and leaped back and forth on the lawn just outside our apartment window. Meghan was absorbed, but as I watched them, I still thought about my work.
Suddenly she rushed out from the room, and I heard her naked feet slapping against the wooden floor outside. She returned with her doll, Dumpty. She held him up to the window, stretching him out by his two arms and whispering into his nonexistent ear. "Bib-bibs, Dumpty, bib-bibs!" Then I left them in conversation and returned to my desk.
l ．所续写短文的词数应为 150 左右；
Unfortunately, she came again soon, with her shoes in hands and preparing for an outing.
Out of the comer of my eye I could see the little girl sobbing because I didn't have time for her.
【答案】Unfortunately, she soon came again, with her shoes in hands and preparing for an outing. “Don’t even ask, Meghan. Not today.”I knew her plan too well: First the shoes. Then the stroller. And pretty soon we were in the park. The way she always did. Having sensed my impatience with her, Meghan put down the shoes, tugged at my sleeve with her free hands and pleaded using her hard to understand baby talk. “No, Meghan,” I said again. “Not now. Go away and leave me alone.”Finally, she left. She made no further attempt to bother me. Then I tried to concentrate on the test paper.
Out of the corner of my eye I could see the little girl sobbing because I didn’t have time for her. She stood with her back against the sofa, watching me type and slowly brushing Dumpty’s arm for comfort. Obviously Dumpty was doing my job to keep her company. I suddenly felt guilty. “Meghan, I feel like taking a walk down to the park. I was wondering if you would like to join me.” Hearing this, she laughed excitedly and began the search for her shoes. I knew I should put aside my work and go right at the moment while my girl thought that a walk with her father was a gift beyond measure.