Like any other city, Gurgaon has some of the thrilling and exciting water amusement parks. Wet ‘n’ Wild Water Amusement Park was established in 1994 which is made for audiences of all age groups and is one of India's first water park resorts. It is the best place for your much-needed rest and relaxation purposes.
The main attractions include the tornado, pendulum, slides for different age groups, billiard, discotheque, bowling alley, food spots for a picnic. The place also offers both indoor and outdoor adventures. They offer complete entertainment activities that will cater to all your needs.
Park is open every day from 1: a.m. to 8 p.m.
For children below 3 years. tickets and entry are free.
For 3 to 10 years old children，the entry fee is 300 Rupees per person.
For adults, entry fee is 400 Rupees per person.
How to Reach
Wet ‘n’ Wild is just one kilometer inside from the main NH 8. It is located 26 km away from the Indira Gandhi International Airport. The nearest railway station to the park is the Parthi railway station which is 60 km away and the nearest bus stop is at Rampura.
Therefore, if you are thinking about visiting a fun-filled amusement park with your family, then stop now because Wet 'n' Wild is waiting for you! This non-stop fun ride will help you in experiencing a new dimension of thrill.
【1】Which of the following is true about Wet 'n' Wild Water Amusement Park?
A.It is a responsible park. B.It has foods for different age groups.
C.It is open all day long. D.It has various entertainment activities.
【2】How much should a couple with two kids aged 7 and 2 pay for entry?
A.1，600 Rupees. B.1,400 Rupees.
C.1.200 Rupees. D.1,100 Rupees.
【3】What's the author’s purpose of writing the text?
A.To persuade. B.To advertise.
C.To entertain. D.To describe.
【1】细节理解题。根据第二段The main attractions include the tornado, pendulum, slides for different age groups, billiard, discotheque, bowling alley, food spots for a picnic. The place also offers both indoor and outdoor adventures. They offer complete entertainment activities that will cater to all your needs. 主要景点包括龙卷风，钟摆，适合不同年龄段的滑梯，台球，迪斯科舞厅，保龄球馆，野餐的食物点。这个地方还提供室内和室外的冒险活动。他们提供完整的娱乐活动，将满足您的所有需求。由此可知该娱乐公园有各种各样的娱乐活动。故选D。
【2】细节理解题。根据Entry Fee部分For children below 3 years. Tickets and entry are free. For 3 to 10 years old children，the entry fee is 300 Rupees per person. For adults, entry fee is 400 Rupees per person.可知，两个大人800卢比加一个孩子300卢比（另一个孩子免费），共1100卢比。故选D。
Chef Mario Batali is often blamed for the phenomenon of very loud or noisy restaurants in the 1990s, when he decided to flood the dining room with the same loud tunes he was playing in his kitchen. And other chefs followed suit. Some restaurateurs felt a "livelier" atmosphere encouraged more customers to dine there, and a side "benefit" was quicker table turnover, thus increasing the number of people who could dine in a specific evening.
A 1985 study out of Fairfield University looked at how chewing speed varied according to the type of music being played. Although the volume level was kept the same for both musical situations, it's important to note that fast-tempo (节奏) music often gives the impression of being louder than slower music.
"A significant increase in the number of bites per minute was found, and the effect was largest for fast music," the researchers wrote in the study. So, the faster, louder music gets people to down their food more quickly, relieving the table for future customers.
There are opinions about whether or not this is a sound practice. "A restaurant that places profit above dining experience often plays loud music with a fast tempo that puts diners under pressure to eat more quickly, even if that means they're less able to enjoy their meal," writes Dr. Neel Burton in Psychology Today, adding that loud, fast music reduces appetite.
What's more, some would-be repeat diners will shy away for fear of another very loud meal. The non-profit group Action on Hearing Loss found in a 2016 survey of nearly 1,500 people that 91% of those who view a restaurant as too noisy would choose not to return.
【1】Why did some bosses of the restaurants favour loud music?
A.It might help attract more customers.
B.It was the favorite kind of music of them.
C.It made the restaurants softer and sweeter.
D.It could increase the popularity of their chefs.
【2】What plays the most important role in the effect of music on diners according to the passage?
A.Its content. B.Its length.
C.Its speed. D.Its quality.
【3】What is Dr. Neel Burton's attitude towards flooding restaurants with noisy music?
【4】What could be a suitable tile for the text?
A.What People Think of Loud Restaurants?
B.Are Customers to Blame?
C.How Restaurants Improve Themselves?
D.Does Loud Music Really Benefit Restaurants?
细节理解题。由第二段中的Some restaurateurs felt a "livelier" atmosphere encouraged more customers to dine there, and a side "benefit" was quicker table turnover, thus increasing the number of people who could dine in a specific evening.（一些餐馆老板认为“更活跃”的气氛鼓励了更多的顾客，且另一个“好处”是更快的餐桌周转，从而增加了在特定的晚上就餐的人数。）可知，餐馆老板喜欢响亮的音乐是因为这可能有助于吸引更多的顾客。故选A项。
细节理解题。由第三段中的“Although the volume level was kept the same for both musical situations, it's important to note that fast-tempo (节奏) music often gives the impression of being louder than slower music. (尽管两种音乐环境下的音量水平保持不变，但要注意的是，快节奏音乐通常给人的印象是比慢节奏的音乐声音大。)”可知，速度在音乐对就餐者的影响中起着最重要的作用。故选C项。
推理判断题。由倒数第二段中的"A restaurant that places profit above dining experience often plays loud music with a fast tempo that puts diners under pressure 10 eat more quickly, even if that means they're less able to enjoy their meal," writes Dr. Neel Burton in Psychology Today, adding that loud, fast music reduces appetite.(Neel Burton博士在《今日心理学》杂志上写道：“一家把利润放在就餐体验之上的餐厅，经常以快节奏播放喧闹的音乐，让食客吃得更快，即使这意味着他们无法享受美食，”他补充道，响亮、快速的音乐会降低食欲。)可推断出，Neel Burton博士对就餐使用响亮的音乐持反对态度。故选B项。
Marggraff earned her first pilot’s license in 2005. Six years and four additional licenses later, her addiction to being in the air changed into something grander: a desire to go to space. To move closer to her starry dreams, Marggraff got a part-time job as a mission support representative at Virgin Galactic, Richard Branson’s commercial space line. In that role, she attended space-related gatherings where she educated people about the future of universe voyages. Though space tourism isn’t quite a reality yet, Marggraff has already begun space training in expectation of being on one of Virgin’s early flights. “I’ve completed acceleration force exercises,” she says, “which require getting inside a machine, spinning around at 2,500 miles per hour, and trying not to black out.”
Marggraff’s training has meant more than getting her wings — it’s expanded her sense of what the future may hold. “It turns out I’m capable of much more than I imagined,” she says. “I used to think it’d be a miracle if I got my first license. Now I’ve completed nearly 1,000 hours of flight! I'm rotten in the kitchen and I burn anything I iron, but if you need someone to land a plane, call me.”
【1】Marggraff registered in flight school in order to __________.
A.break away from car pool schedules
B.make her new blank notebook popular
C.prove women are equal to men in flying
D.pursue her childhood dream of flying
【2】What did Marggraff do after earning five licenses?
A.She got into space on one of Virgin’s early flights.
B.She instructed people in how to make universe voyages.
C.She received space training in preparation for space tourism.
D.She tried in vain to overcome faintness from high speed.
【3】What does Marggraff benefit from her space training besides getting a license?
A.It proves her a miracle. B.It increases her self-confidence.
C.It wins her a qualification. D.It improves her imagination.
【4】Which of the following words can best describe Marggraff?
A.Aggressive and hopeful. B.Creative and fragile.
C.Energetic and sensitive. D.Considerate and persistent.
细节理解题。根据第一段中“Soon she was thinking about her childhood love of flying, and next thing she knew, she determined to register in flight school.”47岁的Marggraff觉得生活比较空闲，就想起了童年时对飞行的热爱，于是决定在飞行学校注册。由此可知，她上飞行学校是为了追求她儿时的飞行梦想。故选D项。
细节理解题。第二段中提到“Six years and four additional licenses later ,her addiction to being in the air changed into something grander: a desire to go to space. Marggraff got a part-time job as a mission support representative… she attended space-related gatherings where she educated people about the future of universe voyages.… Marggraff has already begun space training in expectation of being on one of Virgin’s early flights”（在获得了五份执照后，Marggraff对飞行的痴迷变成了更大的愿望——去太空。她在商业太空公司做兼职工作，参加与太空有关的聚会，向人们传授关于宇宙航行的未来，并且接受太空训练，期待能参加Virgin公司的早期飞行。）由此可知， Marggraff所做的这一切，都是为太空旅行做准备。故选C项。
推理判断题。根据最后一段中Marggraff 所说的话“It turns out I’m capable of much more than I imagined(事实证明，我的能力远远超出了我的想象。)”… “I used to think it’d be a miracle if I got my first license.( 我曾经认为，如果我拿到了我的第一个驾照，那将是个奇迹。)”可以推断，除了获得执照外，Marggraff通过太空训练，觉得自己比想象的更有能力，从而增加她的自信。故选B项。
There’s no need to beat yourself up about it later. The truth is that you were probably bound to do that from the very first spoonful. That’s because there is a switch in your brain, and for whatever reason, it can get stuck in the “on” position.
According to a new study, this impulse (冲动) control may come down to a very specific circuit (回答) in the brain which occasionally produces melanin-concentrating hormone, or MCH—a chemical linked with our desire for food or drugs. And that circuit always says yes.
By manipulating this circuit, it is possible that we might be able to develop cures for overeating that help people stick to a diet without reducing normal appetite or making delicious foods like donuts less delicious.
For their research, the scientists treated rats to a self-serve buffet. Bur the treats were on a timed delivery system, making tasty food every 20 seconds, and only when a rat pressed a lever (杠杆). Hit that lever too early—as impatient test subjects occasionally did—and the counter would start from scratch. Lever-happy rats would have to wait another cycle before the food became available again.
A second experiment offered the rats two dining options. Push Lever A and get an immediate small reward. Pushing Lever B meants waiting for around40 seconds, but the food reward would be much bigger. Guess which lever those impatient rats were most food of? That’s right. They picked the now-now-now switch.
Their impulsiveness, however, rose sharply when scientists gave the rats MCH. These animals become more impulsive. MCH, it seemed, could talk rats into loosening its inhibitions (拘束). The result? More please.
Researchers can now see where that conversation between the brain’s reward system and its impulse control center takes place. The next step will be to map it—and potentially influence the discussion. It may eventually be possible to control a food-eating impulse.
【1】Which of the following can best replace the underlined word “manipulating” in paragraph 4?
【2】What would happen when a rat pressed a lever earlier than the fixed time?
A.A bigger food reward would appear.
B.Tasty food would be delivered much sooner.
C.Longer time would be needed for food to appear.
D.The lever would be stopped form delivering food.
【3】Why did the researchers conduct the experiments?
A.To find out the effect of MCH on animals.
B.To prove rats are also greedy for more food.
C.To study how levers influence rats’ impulse.
D.To show rats and humans have similar impulse for food.
【4】What is the best title for the text?
A.What Is the Effect of Your Impulse?
B.What Can You Do to Resist More Food?
C.Why Can’t You Say “No” to Your Impulse?
D.Why Do You Always Give in to One More Mouthful?
【1】词义猜测题。根据划线词前面的And that circuit always says yes.可知，它总是说同意；根据划线词后面的it is possible that we might be able to develop cures for overeating that help people stick to a diet without reducing normal appetite or making delicious foods like donuts less delicious.可知，我们有可能开发出治疗暴饮暴食的方法，这个方法能帮助人们在不降低正常食欲的情况下坚持节食，或是让甜甜圈这样的美味食物变得不那么美味。由此可以推理出，是控制大脑中的那个回答，来研发出方法。因此下划线单词manipulating意为“操作、控制”，结合选项，选B。
【2】细节理解题。根据第五段Hit that lever too early—as impatient test subjects occasionally did—and the counter would start from scratch. Lever-happy rats would have to wait another cycle before the food became available again. 就像不耐烦的受试者偶尔做的那样，太早按杠杆，计时器会从头开始。在食物再次供应之前，快乐的老鼠将不得不等待另一个循环。由此可以看出，当老鼠在规定时间之前按下杠杆时，食物出现需要更长的时间。故选C。
【3】推理判断题。根据导数第二段Their impulsiveness, however, rose sharply when scientists gave the rats MCH. These animals become more impulsive. MCH, it seemed, could talk rats into loosening its inhibitions (拘束).可知，然而，当科学家给老鼠MCH时，他们的冲动急剧上升。MCH似乎能让老鼠放松抑制。由此可以看出，研究者的实验是为了了解MCH对动物的影响。故选A。
【4】主旨大意题。根据第一段Sometimes, you just can’t say no to another spoonful of ice cream and maybe one more after that.可知，有时，你拒绝不了另一勺冰激凌或者再来一个；根据第三段According to a new study, this impulse (冲动) control may come down to a very specific circuit (回答) in the brain which occasionally produces melanin-concentrating hormone, or MCH—a chemical linked with our desire for food or drugs.可知据最新研究显示，这种冲动控制可以归结为大脑中的一个很特别的回答，它偶尔会产生的黑色素浓缩激素，或者称MCH，它是与我们对食物或药物的渴望有关的化学物质。由此可以看出，文章研究的是“你为什么总要多吃一口”现象，故选D。
Medical masks are mainly used by health care professionals to protect themselves and others. The masks can prevent the spread of infectious diseases. During a bad disease outbreak, that the public wear masks to protect themselves is also recommended. Here are some steps to wearing a mask properly.
Clean your hands. Before touching a clean medical mask, wash your hands thoroughly with both soap and water. Once you've applied soap, you should rub your hands together to wash them for at least 20 seconds. Always use a clean paper towel to dry your hands. 【1】
Check the medical mask for imperfections. Once you've taken a new medical mask from the box, check it to ensure it doesn't contain any imperfections, holes or tears in the material. 【2】.
Orient(确定方向) the top of the mask properly. In order for the mask to fit as close to your skin as possible, the top portion of the mask will have a bendable, but stiff edge that can be shaped around your nose. Ensure this bendable side is facing upwards before applying the mask to your face.
【3】 The inside of most medical masks is white in colour, while the outside has a colour of some sort. Before applying the mask to your face, make sure the white side is facing towards your face.
Place the mask on your face. There are many types of medical masks available, each with different methods of attaching the mask to your head. 【4】 Pick up this type of mask by the loops(环), put one loop around one ear and then put the other loop around your other ear. If it is a mask with ties, pick up the mask by the upper ties, place the ties around the back of your head and attach them together with a bow.
【5】 Now that the medical mask is in place on your head and face, use your fingers to make the top edge of the mask around the bridge of your nose. If it is big enough, cover it over your chin.
A.Hold the mask in front of your face.
B.These masks are generally somewhat loose fitting.
C.Ensure the proper side of the mask faces outwards.
D.Adjust the nose piece and fit the mask to your face.
E.Don't forget to place that paper towel into a dustbin.
F.Some masks have 2 ear loops on either side of the mask.
G.If the mask has something wrong, throw it away and select another new mask from the box.
结合上文Always use a clean paper towel to dry your hands.可知一定要用干净的纸巾擦干手。由此可知，本句承接上文说明擦了手的纸巾要放进垃圾桶里。上文中a clean paper towel可对应到E选项中that paper towel。故E选项“别忘了把纸巾放进垃圾桶里”符合上下文语境，故选E。
根据上文Once you've taken a new medical mask from the box, check it to ensure it doesn't contain any imperfections, holes or tears in the material.可知一旦你从盒子里拿出新的医用口罩，检查一下，确保它的材料上没有任何瑕疵、洞或裂痕。由此可知，上文提到要检查口罩的完好性，本句承接上文说明如果有问题的口罩应当扔掉并重新选择一个新的。故G选项“如果口罩有问题，扔掉它并从框中选择另一个新的口罩”符合上下文语境，故选G。
根据后文The inside of most medical masks is white in colour, while the outside has a colour of some sort. Before applying the mask to your face, make sure the white side is facing towards your face.可知大多数医用口罩的内部都是白色的，而外面则有某种颜色。在将口罩戴在脸上之前，要确保白色的一面朝向你的脸。由此可知，本段说明的是要确保口罩正确的一面朝外。故C选项“确保口罩正确的一面朝外”符合上下文语境，故选C。
根据后文Pick up this type of mask by the loops, put one loop around one ear and then put the other loop around your other ear.可知拿起这种套圈口罩，把一个套圈绕在一只耳朵上，然后把另一个套圈绕在另一只耳朵上。由此可知，本句是在说明某些两侧有两个耳套的口罩。故F选项“有些口罩的两侧都有两个耳套”符合上下文语境，故选F。
结合后文Now that the medical mask is in place on your head and face, use your fingers to make the top edge of the mask around the bridge of your nose.可知现在医用口罩已经戴在你的头上和脸上，用你的手指把口罩的上边缘贴合在鼻梁上。由此可知，本段是在说明将带上口罩之后如何调整。故D选项“调整鼻子固定带，并调整口罩使其适合你的面部”符合上下文语境，故选D。
I got _________ and expected she would have apologized, but then I just decided to _________ it and got down to selecting which pastry (点心) to go with my coffee. The lady and I _________ sitting at adjacent (邻近的) tables. She was on the end of a row so that she could _________ her scooter. After about half an hour, when she had _________ her coffee, she got up and back onto her scooter. It wouldn’t start. She tried to turn the key several times _________ she telephoned the place she purchased it from. Sweat was _________ on her forehead, caused in part by anxiety, but __________ from embarrassment.
The place must have been local. An __________ turned up within 5 minutes. I couldn’t help overhearing their conversation, and it turned out she had only just __________ the scooter that morning. She’d come to the coffee shop for a stress-rest, which was her very first __________ in it. I heard that she felt really __________ about driving it. She certainly wasn’t used to its speed, nor its __________, and this combination made it quite __________ to drive it through narrow gaps.
__________, I felt sympathy for the lady. It really didn’t __________ me at all that she’d driven over my foot. __________, I had made an assumption that a person doing that should apologize.
Next time you’re about to __________ someone, pause for a second and remind yourself that people have made a judgment about you without knowing what was going on in your mind or your life.
【1】A.paced B.struggled C.marched D.walked
【2】A.wide B.narrow C.public D.private
【3】A.annoyed B.amused C.worried D.amazed
【4】A.discussed B.made C.deserve D.dismissed
【5】A.followed up B.took up C.ended up D.picked up
【6】A.drive B.take C.park D.hold
【7】A.made B.finished C.ordered D.poured
【8】A.after B.until C.unless D.before
【9】A.covering B.forming C.moving D.disappearing
【10】A.mostly B.nearly C.fairly D.rarely
【11】A.waiter B.policeman C.engineer D.customer
【12】A.collected B.stolen C.fixed D.abandoned
【13】A.voyage B.tour C.exploration D.outing
【14】A.concerned B.excited C.confident D.nervous
【15】A.width B.length C.weight D.height
【16】A.cool B.convenient C.stressful D.strange
【17】A.Suddenly B.Obviously C.Hopefully D.Previously
【18】A.strike B.bother C.satisfy D.confuse
【19】A.Otherwise B.Therefore C.Still D.Besides
【20】A.challenge B.hug C.persuade D.judge
考查动词词义辨析。句意：一天，当我早些时候在一家咖啡店排队的时候，一个女人开着一辆电动代步车在排队的队伍旁边挣扎前进。A.paced来回踱步；B.struggled挣扎；C.marched行进；D.walked步行。根据倒数第三段中的She certainly wasn’t used to its speed(她肯定还不习惯它的速度)可知她开车还不熟练，在开动代步车时应该是“挣扎着”前进，故选B项。
考查形容词词义辨析。句意：排队的人和桌子之间只有一个很窄的通道，她想开车过去。A.wide宽的；B.narrow窄的；C.public公众的；D.private私人的。根据上文中的There was only(仅有)及下文She drove over my foot(她开车压到了我的脚)可推理得知这条通道应是狭窄的。故选B项。
考查形容词词义辨析。句意：我很生气，以为她会道歉。A.annoyed恼怒的；B.amused逗乐的；C.worried担心的；D.amazed惊奇的。根据上文She drove over my foot but didn’t look back to say anything.(她开车压到了我的脚，但没有回头说什么。)及下文的and expected she would have apologized(我本以为她会道歉)可知她撞了我，但是没道歉，可推理知我很恼怒生气。故选A项。
考查动词词义辨析。句意：但后来我决定不予理会，去选个糕点配我的咖啡。A.discussed讨论；B.made使；C.deserve值得；D.dismissed不予考虑。空后的and表示承接，根据下文的got down to selecting which pastry to go with my coffee(决定去选个糕点配我的咖啡)可知我对她没道歉这件事打算不予理会，故选D项。
考查动词短语辨析。句意：最后我和那位女士坐在相邻的桌子旁。A.followed up随访；B.took up接受；C.ended up结束；D.picked up拿起。根据“ sitting at adjacent (邻近的) tables. ”可知，此处表示结果我和那位女士坐在了邻桌，end up doing sth.意为“结果是（做）……”，符合语境，故选C项。
考查动词词义辨析。句意：她在一排的最后，这样她就可以停放她的代步车了。A.drive驾驶；B.take拿；C.park停车；D.hold保持。根据上文中的She was on the end of a row(她在一排的最后)可知她坐在后面的原因是可以停放她的代步车。park意为“停车”，符合语境，故选C项。
考查动词词义辨析。句意：大约半个小时后，当她喝完咖啡后，她起身回到她的代步车上。A.made制作；B.finished完成；C.ordered订购；D.poured倒。根据下文中的she got up and back onto her scooter(她起身回到她的代步车上)可知此处表示她喝完了咖啡，故选B项。
考查连词词义辨析。句意：她试着把钥匙转了好几次才打电话给她买代步车的地方。A.after之后；B.until直到；C.unless除非；D.before之前。根据空前的She tried to turn the key several times(她试着把钥匙转了好几次)及空后的she telephoned the place she purchased it from(她打电话到她买车的地方)可知此处表示在打电话之前试了很多次，故选D项。
考查动词词义辨析。句意：她额头上开始出汗，部分是因为焦虑，但主要是因为尴尬。A.covering覆盖；B.forming形成；C.moving移动；D.disappearing消失。根据下文的caused in part by anxiety(部分是因为焦虑)，可知她因为焦虑而额头上开始出汗，sweat was forming表示“开始出汗”，符合语境，故选B项。
考查名词词义辨析。句意：一个技师在5分钟内出现了。A.waiter服务员；B.policeman警察；C.engineer技师；D.customer顾客。根据上文She tried to turn the key several times ____8____ she telephoned the place she purchased it from(她试着把钥匙转了好几次才打电话到她买车的地方)可知她的车启动不了，打电话给她买车的地方，由此可推知来的是一位维修车的技师。故选C项。
考查动词词义辨析。句意：我忍不住偷听到他们的谈话，结果是她那天早上才买的这辆车。A.collected获得；B.stolen被盗；C.fixed固定；D.abandoned废弃。根据下文中的She certainly wasn’t used to its speed(她当然还不习惯它的速度)及上下文可知她是今早刚买的这辆车，故选A项。
考查名词词义辨析。句意：她来咖啡馆休息，这是她第一次开着这辆车出去。A.voyage航行；B.tour旅行；C.exploration探险；D.outing出行。根据上文的She’d come to the coffee shop for a stress-rest(她来咖啡馆休息)可知这是一次出行，outing意为“出行”，符合语境，故选D项。
考查形容词词义辨析。句意：我听到她说她开车很紧张。A.concerned担心的；B.excited兴奋的；C.confident自信的；D.nervous紧张的。根据下文的She certainly wasn’t used to its speed(她当然还不习惯它的速度)可知开车还不熟练，她会觉得紧张，故选D项。
考查名词词义辨析。句意：她当然还不习惯它的速度，也不习惯它的宽度。A.width宽度；B.length长度；C.weight重量；D.height高度。根据上文She certainly wasn’t used to its speed(她当然还不习惯它的速度)及下文drive it through narrow gaps(在狭窄的间隙中穿行)可知此处表示也不习惯车的宽度。故选A项。
考查形容词词义辨析。句意：速度和宽度结合起来，让她觉得在狭窄的间隙中穿行时非常有压力。A.cool凉爽的；B.convenient方便的；C.stressful压力的；D.strange奇怪的。根据上文She certainly wasn’t used to its speed(她当然还不习惯它的速度)及下文drive it through narrow gaps(在狭窄的间隙中穿行)可知她既不习惯速度也不习惯车的宽度，因此在穿过狭窄的间隙时感到有压力。故选C项。
考查副词词义辨析。句意：突然，我很同情那位女士。A.Suddenly突然地；B.Obviously显然地；C.Hopefully希望地；D.Previously以前地。根据下文I felt sympathy for the lady(我很同情那位女士)及上文已知我刚得知这位女士是今早取车，开车还不熟练。因此此处表示我突然同情她，Suddenly意为“突然地”，符合语境，故选A项。
考查动词词义辨析。句意：她从我身边开车经过时压到了我的脚，真的一点也没给我造成痛苦。A.strike打击；B.bother给(某人)造成麻烦(或痛苦)；C.satisfy使满足；D.confuse混淆。根据上文I felt sympathy for the lady(我很同情那位女士)可知此处表示我对于刚才她开车压到我的脚的事情也不觉给自己造成痛苦。故选B项。
考查动词词义辨析。句意：下一次当你要评判某人时，停下来，提醒自己，人们在不知道你的想法或生活中发生了什么的时候已经对你做出了评判。A. challenge挑战；B.hug拥抱；C.persuade说服；D.judge评判。根据下文remind yourself that people have made a judgment about you(提醒自己，人们已经对你做出了评判)可知此处表示“你要去评判某人时”，judge意为“评判”，符合语境。故选D项。
Chinese net users have found a new way to battle desertification by playing virtual (虚拟的) planting games. Ant Forest, 【1】 is under Ant Financial of the Alibaba Group, told the Global Times that they had planted over 50 million trees covering about 507 square kilometers across China from 2016 to 2019.
Ant Forest is the first such game in China. In the Ant Forest plan, any activity 【2】(consider) low carbon, including walking, taking public transport and online payments, will be converted into virtual “green energy”. The energy will be used to grow a virtual tree in the “forest” of the 【3】(user). They exchange 【4】for a real tree by paying the corresponding energy. Ant Forest will plant the real trees in spring and autumn each year 【5】the help of local authorities in the desert areas. This way of planting trees【6】 (recognize) on October 23, 2018 by the National Afforestation Committee as【7】means for citizens to fulfill their obligation of planting trees.
The Chinese government attaches great【8】 (important)to the protection of ecosystems. China aims 【9】(increase)the forest cover to 23 percent by 2020, and to 26 percent by 2035. A new study using data from NASA satellite shows that the Earth becomes【10】(green) as a result of ambitious tree-planting programs in China.
【4】考查代词。句意：他们通过支付相应的能量，将虚拟树转换为真实树。根据句意可知，此处替代前一句a virtual tree，为特指，故填it。
【5】考查介词搭配。句意：在每年春秋两季，蚂蚁森林在沙漠地区当地政府的帮助下，种植真正的树木。该句中使用with the help of… 为固定搭配，意为“在…的帮助下”，故填with。
【6】考查被动语态。分析句子成分可知，该句中This way of planting trees为主语，是单数，其与所给词汇为被动关系，用被动语态。根据时间状语on October 23, 2018，可知用一般过去时态，故填was recognized。
【8】考查名词。句意：中国政府高度重视生态系统的保护。该句使用固定短语attach importance to … ，意为“重视，认为…重要”，故填importance。
【9】考查不定式。句意：中国的目标是到2020年森林覆盖率达到23%，到2035年达到26%。aim to do sth.为固定搭配，意为“目标是，旨在…”故填to increase。
Sometimes 1 feel that living in a city makes people lonely than before. People always feel strangers cannot trusted. They think this is not normal to start talking to anyone or even smile at anyone. I desire to change that. Last week, while I was skate, a man ran by, smiling at me. He said something to me about doing sports or he hoped to be able to finishing his run. I smiled back and said that he certain would. And then a family cycles by when I was in the park. One of the girl waved at me with a big smile, and I waved back enthusiastically. I do believe such small gestures can change into the world we live in.
3.考查代词。句意：他们认为主动和任何人说话甚至对任何人微笑是不正常的。此处为“it is+adj.+to do sth. ”结构，it作形式主语，真正的主语是后面的不定式短语。故将this改为it。
6.考查不定式。be able to do sth意为“能够做某事”，是固定搭配。故将finishing改为finish。
7.考查副词。句意：我微笑着回应说他一定会的。分析句子可知，would后省略finish his run，故此处应该用certainly修饰动词finish。故将certain改为certainly。
I feel sorry to know your grades have been slipping down because of your pride and laziness. But it’s not time for you to feel desperate. I believe you can find yourself back by taking action.
In my opinion, you shouldn’t be proud and just keep working hard. Never forget why you started, and your mission can be accomplished. Now, let me give you some advice, First of all, you must review the content that you have missed studying recently. In addition, it’s necessary for you to make a proper study plan which you can keep up.
I hope you could feel better and get higher grades. Best wishes!
第2步：根据写作要求，确定关键词（组），如：because of your pride and laziness（因为骄傲和懒惰）；feel desperate（感到沮丧）；Never forget why you started,（不忘初心）等。