Hard Rock Cafe Anchorage
415 E. STREET, ANCHORAGE, ALASKA 99501
Events, like great music are born of inspiration. Featuring a 13,600-square-foot facility that will seat 275 guests with private event space, we pride ourselves on delivering an exceptional experience with a rock and roll twist for each of our guests.
Business Expo Center
1960 S. ANAHEIM WAY, ANAHEIM, CALIFORNIA 92805
The Business Expo Center is Orange County's premier event venue in Anaheim, California. Our flexible 36,000-square-foot expo center is home to space for conferences, trade shows and celebrations. We pride ourselves on providing a memorable experience with excellent flexibility, services, and cost savings. We won't charge customers for on-site parking and provide high-speed Wi-Fi.
Automobile Driving Museum
610 LAIRPORT STREET, EL SEGUNDO, CALIFORNIA 90245
Centrally located in the South Bay beach community of El Segundo, California, the ADM offers a wonderful venue for private parties and corporate events. Conveniently located 5 minutes south of LAX, right off the 405 and 105 Freeways, the 610 Lairport space has a vintage feel surrounded by our primary automobile collection. We offer several different venues inside and outside our facility for diverse events. To better our service, reservations are needed.
1999 N. SYCAMORE AVE., LOS ANGELES, CALIFORNIA 90068
Yamashiro Hollywood is a restaurant and therefore, all food and beverages must be handled in house. However, guests are allowed to bring in outside wine and champagne for a corkage fee.
【1】What can you do in Business Expo Center?
A.Enjoy free parking.
B.Bring in outside wine.
C.Experience a rock and roll twist.
D.See some automobile collections.
【2】Which venue do you need to book in advance?
A.Business Expo Center.
C.Hard Rock Cafe Anchorage.
D.Automobile Driving Museum.
【3】What do the four venues have in common?
A.They offer optional places.
B.They are open to special events.
C.They are located in the same state.
D.They enjoy convenient transportation.
【1】细节理解题。根据Business Expo Center部分中的“We won't charge customers for on-site parking and provide high-speed Wi-Fi.”可知，我们不会向客户收取现场停车费，并且会提供高速Wi-Fi，由此可知，在商务会展中心你可以享受免费停车，故A项正确。
【2】细节理解题。根据Automobile Driving Museum部分中的“To better our service, reservations are needed.”可知，为了让您获得更好的服务，需要预订，由此可知，汽车驾驶博物馆需要提前预订，故D项正确。
【3】细节理解题。根据第一段中的“Occasions like anniversaries, weddings and reunions call for special event venues. The following places may have a way out.”可知，像周年纪念日、婚礼和聚会这样的场合需要特殊的活动场所，以下地方就是这样的场所，由此可知，这四个场馆的共同之处是它们都对对特殊活动开放，故B项正确。
Seeing that manufacturing was a strong promoter of economic growth, China's central and local governments put great emphasis on it. But in the 1970s, 1980s and early 1990s the country was short of money to build up this capital-intensive (资本密集) sector, which requires buying equipment and land, building factories, and hiring workers. It therefore looked to foreign investors who were looking for opportunities in the Chinese market.
Foreseeing the multiple benefits of foreign investment including tax contribution, job creation, raise in local income, local governments raced to look for foreign capital. To compete against their peers, some regions offered extra favorable policies like tax cuts or breaks, discounted land prices or even free land. Some even went to the extent of lowering or abandoning environmental protection requirements.
While going after foreign investors, regional governments also struggled to seek domestic banks for loans to local enterprises. Meanwhile, they set up their own financing platforms to raise funds for local manufacturing and infrastructure (基础设施) to stimulate economic growth.
These efforts paid off. The economy rose rapidly all over the country, with few regions reporting GDP growth rate below 10 percent. A series of new infrastructure was completed, and manufacturing sprang in both rural and urban areas. But the side effects soon came up. The supply of low-priced or even free land to foreign investors led to a sharp rise in land development for industrial projects and a steep fall in farmlands. Realizing these problems, China began to correct its neglect of other aspects during the pursuit of economic growth.
【1】What central task did the Chinese government advocate in 1978?
A.Environmental protection. B.Economic growth.
C.Manufacture promotion. D.Capital accumulation.
【2】How did China solve the capital problem?
A.By loaning money from foreign banks. B.By selling equipment and land.
C.By seeking foreign investors. D.By raising funds from the public.
【3】Which of the following statements is True?
A.China's economy experienced ups and downs.
B.Foreign investment was a win-win policy.
C.GDP growth in many regions was below 10 %.
D.Policies were adopted for better environment.
【4】What can be the best title for the text?
A.China's Problems in Promoting Economy
B.China's Policy in Foreign Investment
C.China's Success in Fighting Against Poverty
D.China's Efforts in Economic Development
【1】细节理解题。根据文章第一段的At the end of 1978, China put forward a package of new thoughts on national development. The most important of them was to shift the priority of the nation to economic development, which has since become the central task of CPC organizations and governments at all levels. (在1978年末，中国提出了国家发展的一系列新想法。其中最重要的是把国家发展的重点转移到经济发展上，这已经成为中国共产党各级组织和政府的中心任务)可知1978年中国政府倡导的中心任务是经济发展。B. Economic growth. (经济增长)符合以上说法，故选B项。
【2】细节理解题。根据文章第二段的It therefore looked to foreign investors who were looking for opportunities in the Chinese market. (因此，它关注那些在中国市场寻求机会的外国投资者)可知中国通过寻求外国投资者来解决资本问题。C. By seeking foreign investors. (通过寻找国外投资者)符合以上说法，故选C项。
【3】推理判断题。根据文章第三段的To compete against their peers, some regions offered extra favorable policies like tax cuts or breaks, discounted land prices or even free land. (为了与同行竞争，一些地区提供了额外的优惠政策，如减税优惠，土地价格折扣，甚至免费的土地)可知外国投资者入驻时他们可以获得一些减免政策，而当地也得到了资金，故推测国外投资是一个双赢的政策。B. Foreign investment was a win-win policy. (国外投资是一个双赢的政策)符合以上推测，故选B项。
【4】主旨大意题。根据第一段的It became national agreement that economic growth offered the solution to the problems facing China. (国民达成一致，那就是经济的增长是解决中国面临问题的方法)，第二段的It therefore looked to foreign investors who were looking for opportunities in the Chinese market. (因此，它关注那些在中国市场寻求机会的外国投资者)，第三段的local governments raced to look for foreign capital (当地政府争相寻找国外资本)和第四段的While going after foreign investors, regional governments also struggled to seek domestic banks for loans to local enterprises. (在争取国外投资者的同时，当地政府也从国内银行获得对当地企业的贷款)可知本文主要介绍了中国各级政府在经济发展方面所做出的努力。D. China's Efforts in Economic Development (中国在经济发展中的努力)可以作为本篇标题，故选D项。
As new teachers in the Emirati school, we Westerners greeted her every day. She ignored us. She came into our rooms and bypassed us as she shook hands with all the non-Westerners. Whenever we saw her, she avoided eye contact with us. Eventually, we stopped trying to befriend her.
I wouldn’t say her nationality but her friends had been fired from the school. We had been employed in their places and that was enough for her to have nothing to do with us.
Well after 16 months in the school we had a secret friend gifting. To my surprise, I drew her name from the glass jar and that meant she was my secret friend. My role was to buy her a gift and say something about her when we publicly acknowledged who our secret friend was.
I decided to gift her a coloured bangle（手镯）. I added a postcard and wrote “Love and Blessings, Rose Marie.
Then came the day. We all gathered in the meeting room. When you gave your gift, you said a few kind words about your secret friend and passed the gift to her. What could I say? Everyone knew she didn’t like the Westerners. She taught music in the school so I said “My secret friend is someone who brings music to our ears every day.” She came forward with a huge warm smile. She hugged me and kissed me on both cheeks and accepted my gift.
Since then, she smiles often. We hug and shake hands when we meet. I have seen her wear my gift several times and I am so pleased.
【1】Why didn't Cala like the Western teachers?
A.They replaced her friends' positions.
B.They were new comers.
C.They stopped befriending her.
D.They had once offended her.
【2】How did the writer change Cala's attitude?
A.With the help of her friends.
B.Through her love and blessings.
C.By showing her talent in music.
D.Through her sincerity and wisdom.
【3】Which of the following can best describe the ending of the story?
【4】What does the writer intend to tell us?
A.Do nothing by halves.
B.Nothing is impossible to a willing heart.
C.A good act will be well rewarded.
D.Without confidence there is no friendship.
本文是一篇记叙文。文章讲述了我用真诚和友好成功地扭转了 Cala 对我的印象，收获一枚真心朋友的美好故事。
细节理解题。由第三段“I wouldn’t say her nationality but her friends had been fired from the school. We had been employed in their places and that was enough for her to have nothing to do with us.”可知，Cala 的朋友被学校解雇了，我们顶替了她朋友的位置，因此Cala 不想与我们有瓜葛。所以 Cala 不喜欢西方老师的原因是因为我们顶替了她朋友的职位。故选A项。
推理判断题。由文章第五段“I decided to gift her a coloured bangle（手镯）. I added a postcard and wrote “Love and Blessings, Rose Marie.”以及第六段“She taught music in the school so I said “My secret friend is someone who brings music to our ears every day.” She came forward with a huge warm smile. She hugged me and kissed me on both cheeks and accepted my gift.”可知，我通过“给秘密朋友送礼物”的活动与 Cala 拉近距离，为她精心挑选礼物并在送礼物的时候给予她真诚的赞美，进而收获了友谊。可以看出我很善于利用时机，而且对待朋友是很真诚的。由此可知，作者通过自己的真诚和智慧改变了Cala的态度。故选D项。
推理判断题。由倒数第二段“She came forward with a huge warm smile. She hugged me and kissed me on both cheeks and accepted my gift.”以及最后一段“Since then, she smiles often. We hug and shake hands when we meet. I have seen her wear my gift several times and I am so pleased.”可知，Cala 在收到我的礼物后很开心，她接受了我的礼物，并给了我一个大大的拥抱和吻。在那之后，她经常对我微笑，我们见面的时候她会和我很友好地拥抱握手。我还见过她戴着我送给她的礼物。我很开心。由 smile 以及 pleased 这样一些字眼可以判断整个故事的结局是很美好的。故选B项。
主旨大意题。文章讲述了我用真诚和友好成功地扭转了 Cala 对我的印象，收获一枚真心朋友的美好故事。我通过“给秘密朋友送礼物”的活动向 Cala 伸出了橄榄枝，给她送礼物并真心赞美她，最终我用自己的真诚和智慧赢得了友谊，我的善行获得了回报。C项是说做好事会获得回报。故选C项。
推理判断题是考查学生透过文章表面的文字信息进行分析、综合、归纳等逻辑推理的能力。推理和判断必须以事实为依据，切莫主观臆断。那些文章中直接陈述的内容不能选，要选择根据文章推理出来的选项；推理不是凭空猜测，而是立足已知推断未知，作出正确答案时一定要在文中找到依据或理由；要忠实于原文，以文章提供的事实和线索为依据。不能以自己的观点代替作者的想法，不要脱离原文主观臆断。本文第3小题需要综合分析上下文信息来判断故事的结局，由 smile 以及 pleased 这样一些字眼可以判断整个故事的结局是很美好的。故选B项。
It is the latest case of Chinese news organizations using computer technology to create content. According to its inventors, Xiaoke has generated over 200 stories based on the English abstract of papers published in journals such as Science, Nature, Cell and the New England Journal of Medicine.
Before publication, the automatically generated articles will go through a review process. A group of scientists and the newspaper’s editors will check the content or give supplementary (补充的) information.
Zhang Mingwei, head of the program and vice editor-in-chief of the newspaper, said inventors would make Xiaoke a “cross-linguistic (跨语言的) academic secretary” to help Chinese scientists overcome language barriers and have easy and quick access to the latest scientific advances in English-language publication. Lead researcher Wan Xiaojun, of Peking University in charge of the system’s design and technology, stressed that the content generation tool could do far more than translation. According to Wan, Xiaoke is good at selecting complex words and sentences, which can help turn articles full of confusing technical terms into easy and readable news reports.
The readers of the robot reporter is not limited to professionals but also includes the general public. Science reporting is important in spreading information about discoveries and in popularizing knowledge to people.
【1】What can we learn about “Xiaoke”?
A.It is a professional translator.
B.It has the most advanced AI.
C.It can make up fiction stories.
D.It generates science news reports.
【2】What do people need to do to improve Xiaoke’s work?
A.Upgrade the artificial intelligence.
B.Select complex words and sentences.
C.Check the content and add information.
D.Help it get the latest scientific advances.
【3】In which section of a newspaper may this text appear?
【4】What is the text mainly about?
A.The robot writer of science news.
B.The readers of the science reports.
C.The editor-in-chief of the newspaper.
D.The latest case of news organizations.
【1】细节理解题。根据第一段中China Science Daily announced Thursday that it has used software to automatically generate news stories about the latest discoveries from the world’s leading science journals.可知《中国科学日报》周四宣布，它已经使用软件从世界领先的科学期刊上自动生成关于最新发现的新闻报道。由此可知，Xiaoke产生了很多科学新闻报道。故选D。
【2】细节理解题。根据第三段中A group of scientists and the newspaper's editors will check the content or give supplementary (补充的) information.可知一组科学家和报纸的编辑将检查内容或提供补充信息。由此可知，人们需要检查内容并添加信息，来提高Xiaoke的工作。故选C。
【4】主旨大意题。根据第一段China Science Daily announced Thursday that it has used software to automatically generate news stories about the latest discoveries from the world’s leading science journals. The robot science reporter, called “Xiaoke”, was co-created by the newspaper and researchers from Peking University in about half a year.可知《中国科学日报》周四宣布，它已经使用软件从世界领先的科学期刊上自动生成关于最新发现的新闻报道。《机器人科学》的记者名叫“Xiaoke”，是由该报和北京大学的研究人员在大约半年的时间里共同创造的。结合本文主要讲述了人工智能应用于科学新闻报道的创作领域中，是人工智能更好地服务人类的一个创新点。故选A。
We’re always being told that the secret to happiness lies in helping others, Indeed, it’s natural to want to support those we care about, especially if we are in a position to do so. 【1】
When we offer support, it may not always be wanted. 【2】 In this case, offering support in the manner of “... if l were you, I would …” can feel like a scolding rather than support. If our support feels conditional, it can feel burdensome.
【3】 When someone is trying to manage illness or a house move, just saying, “What would help you today?” can be amazingly supportive. Or, suggest what you can do for them: picking up some shopping, taking the dog for a walk. Even if it’s not needed, just knowing you’ve been thought of can be supportive in itself.
Try to be mindful of offering support that is disabling, rather than enabling. My son, when aged five, wanted to make a cup of tea. I could see how inspiring it was to him to be able to do this. So I filled the kettle and took him through the safety measures. It felt like a huge risk but it worked. His pleasure was immeasurable. The same principle applies when we offer support that increases someone else’s capacity.【4】
Sometimes the only support that’s needed is to listen without judgement. 【5】 This reassures (使安心) them that someone cares enough to listen while they ground themselves. When times are tough, remember to keep things stable. Waiting until the storm has passed is all it takes.
Support often works best when it’s a two-way process. It is good to know how to accept help from others as well as offer support to them.
A.Walk alongside someone and make comments.
B.Come up with a couple of ideas for your friends.
C.Ask what support is needed and provide a practical one.
D.This can often be a bigger gift than just doing it for them.
E.But we can do more by thinking about the support we offer.
F.Sometimes people arc trying to manage life in their own way.
G.Just be there, occasional while someone lets out their feeling.
【1】由上一句“确实，想要支持那些我们在乎的人是很正常的，特别是如果我们有能力这么做的话。”可知，E选项“但是，通过考虑我们提供的支持，我们可以做的更多。”承接上文，且选项中“thinking about the support we offer.”与下文“When we offer support, it may not always be wanted.”相呼应，符合语境。故选E。
【2】由上一句“当我们提供支持时，它可能并不总是被需要的。”和下一句“在这种情况下，以一种“如果我是你……，我会……”的方式提供帮助，感觉像是一种斥责而不是支持。”可知，此空承上启下。F选项“有时人们想用自己的方式管理生活。”与上文“it may not always be wanted”和下文“In this case”相呼应。故选F。
【3】由下文“当别人正试图处理疾病或者搬家的时候，只是说一句“有什么能帮你的吗？”就是一种极大的支持。”可知，C选项“询问需要什么支持并提供一个实际的。”符合语境，选项中“Ask what support is needed”与下文“just saying, “What would help you today?””相呼应。故选C。
【4】由上一句“同样的原则也适用于，当我们提供支持以增强一个人的能力时。”可知，D选项“与为他们做这件事相比，这往往是一个更大的礼物。”符合语境。D选项中“This”指代上文“when we offer support that increases someone else’s capacity.”。故选D。
【5】由上一句“有时，唯一需要的支持就是聆听，不加评判。”可知，G选项中“Just be there”承接上文“to listen without judgement”。G选项“只是在那里，偶尔有人发泄他们的感情。”切题，故选G。
Kiki Air's founder, Yale senior Jason Lu, says his company_______from a class project and has_______a $150,000 grant(补助金) from a California-based investor in startups. “The convenience store business model hasn't been________in a hundred years,” Co-founder Cat Orman told the student newspaper. “Delivery is ________, inefficient and pays divers terrible wages. We created Kiki Air________we want to bring that model into the future in the ________that creates real jobs and reduces the carbon footprint.” Customers are notified when a drone is________the prearranged drop zone to ensure they are in the area to________a package.
The newspaper reported that a Kiki Air drone________last week onto a campuswalkway, but nobody was________. Oman described the incident as a “controlled landing” and said the company has increased________and will improve the service after the incident. Yale officials didn’t immediately return________left on Monday seeking comment. Company officials say they hope eventually to ________the service to other campuses.
【1】A.prefers B.promises C.manages D.demands
【2】A.for B.to C.through D.over
【3】A.currently B.gradually C.sincerely D.fluently
【4】A.nation B.world C.town D.campus
【5】A.order B.require C.consult D.accept
【6】A.directions B.locations C.environments D.devices
【7】A.carried B.added C.attached D.accessed
【8】A.grew B.dated C.benefited D.differed
【9】A.raised B.gained C.saved D.donated
【10】A.updated B.discovered C.operated D.explained
【11】A.convenient B.necessary C.unpopular D.expensive
【12】A.when B.if C.because D.though
【13】A.way B.result C.case D.event
【14】A.finding B.leaving C.nearing D.locating
【15】A.do up B.pick up C.give out D.put out
【16】A.stopped B.landed C.arrived D.fell
【17】A.warned B.affected C.injured D.punished
【18】A.delivering B.flying C.controlling D.training
【19】A.items B.messages C.service D.drone
【20】A.improve B.restore C.exchange D.expand
【1】考查动词词义辨析。句意：Kiki Air承诺，只要学生通过应用程序下订单，就能给他们送去糖果、零食和其他小商品。A. prefers更喜欢；B. promises向（某人） 承诺 （给予他们某物）；向（某人）保证 （他们获得某物）；C. manages管理；（设法）做成某事；D. demands要求。根据前文“a drone delivery service”可知，主语“Kiki”应是无人机送货服务，结合后文“deliver candy, snacks and other small items to students who place orders”可知，其应该保证给与下单的学生提供糖果，零食和其他小物品。故选B项。
【2】考查介词词义辨析。句意：Kiki Air承诺，只要学生通过应用程序下订单，就能给他们送去糖果、零食和其他小商品。A. for为了；B. to朝向；C. through通过；D. over在……之上。根据后文宾语为“an app”，可知，应是通过该软件下单订购。故选C项。
【3】考查副词词义辨析。句意：这项服务目前正在一小部分学生客户中进行测试，然后在全校范围内推出。A. currently当前；一般地；B. gradually逐渐地；C. sincerely诚恳地；真诚地；D. fluently流利地；通畅地。根据句中“The service is being tested ___3___ using a small group of student customers before being launched ___4__ wide.”含有的语法结构为现在进行时的被动结构，因此可知，在讲述当前的情况。故选A项。
【4】考查名词词义辨析。句意：这项服务目前正在一小部分学生客户中进行测试，然后在全校范围内推出。A. nation国家；民族；B. world世界；C. town城镇；D. campus校园。根据文章首句内容“A group of students at Yale University has set up a drone delivery service on campus.”可知，该服务是要在校园里开展的。故选D项。
【5】考查动词词义辨析。句意：研发人员告诉《耶鲁每日新闻》，用户从手机上的菜单上订购商品，然后在校园附近的几个投递地点之一收到商品，商品装在附在无人机上的软垫信封里。A. order命令；订购；B. require要求；C. consult咨询；查阅；D. accept接受。根据后文宾语为items，意为“物品”，且主语为“users”，意为“用户”，可推知，应是用户通过手机订购物品。故选A项。
【6】考查名词词义辨析。句意：研发人员告诉《耶鲁每日新闻》，用户从手机上的菜单上订购商品，然后在校园附近的几个投递地点之一收到商品，商品装在附在无人机上的软垫信封里。A. directions方向；说明书；B. locations地点；准确位置；C. environments环境；D. devices仪器；设备。根据前文“receive them”可知，本句应是讲述收货地点。故选B项。
【7】考查动词词义辨析。句意：研发人员告诉《耶鲁每日新闻》，用户从手机上的菜单上订购商品，然后在校园附近的几个投递地点之一收到商品，商品装在附在无人机上的软垫信封里。A. carried提；抱；携带；B. added增加；C. attached附; 贴; 系；D. accessed获取。根据前文“a padded envelope”，意为“软垫信封”，可知订购的商品被放在软垫信封里，而该信封应是附着在无人机上。attach to，固定结构，意为“依附，附属；使贴/粘在……上”，符合句意要求。故选C项。
【8】考查动词词义辨析。句意：Kiki Air的创始人、耶鲁大学大四学生Jason Lu说，他的公司是从一个课堂项目发展起来的，并从加州的一个创业投资者那里获得了15万美元的资助。A. grew生长；B. dated给……标注日期；C. benefited有益于; 得益；D. differed不同。结合句子“Kiki Air’s founder, Yale senior Jason Lu, says his company ___8___ from a class project and has ___9___ a $150,000 grant from a California-based investor in startups.”句意可知，本句在讲述Kiki Air的“创业”初始，起源于一个班级项目。grow from“由……发展起来”，符合句意要求。故选A项。
【9】考查动词词义辨析。句意：Kiki Air的创始人、耶鲁大学大四学生Jason Lu说，他的公司是从一个课堂项目发展起来的，并从加州的一个创业投资者那里获得了15万美元的资助。A. raised提高；筹集；B. gained获得；C. saved救助；储蓄；D. donated捐赠。根据后文“a $150,000 grant from a California-based investor in startups.”可知，150,000美元的补助金是从投资者那里获得的资助。gain sth from sb.“从某人那里得到某物”。故选B项。
【10】考查动词词义辨析。句意：便利店的商业模式已经有100年没有更新过了。A. updated更新；B. discovered发现；发觉；C. operated操作；D. explained解释。根据句子：The convenience store business model hasn’t been ___10__ in a hundred years,” Co-founder Cat Orman told the student newspaper. “Delivery is ___11 _ , inefficient and pays divers terrible wages.”句意理解可知，“a hundred years”，“inefficient”，“terrible wages”均可推测Cat Orman在讲述一百年以来便利店的“不便之处”，工作模式未曾得到更新。故选A项。
【11】考查形容词词义辨析。句意：运输成本高昂，效率低下，潜水员的工资也很低。A. convenient 方便的；B. necessary必要的；C. unpopular不受欢迎的；D. expensive昂贵的。根据后文“inefficient and pays divers terrible wages”可知，在讲述便利店的“不便之处”：送货效率低，给司机的工资也很低，因此可推知，“昂贵的”也可为其不便之处。故选D项。
【12】考查连词词义辨析。句意：我们创造了Kiki Air，因为我们想把这种模式带入未来，以创造真正的就业机会和减少碳足迹的方式。A. when当……时候；B. if如果；是否；C. because因为；D. though尽管。分析可知，后文“we want to bring that model into the future in the ___13__ that creates real jobs and reduces the carbon footprint(我们想把这种模式带入未来，以创造真正的就业机会和减少碳足迹的方式)”应是之前句“We created Kiki”的原因，应用逻辑连词because引导。故选C项。
【13】考查名词词义辨析。句意：我们创造了Kiki Air，因为我们想把这种模式带入未来，以创造真正的就业机会和减少碳足迹的方式。A. way方法；道路；B. result结果；C. case情况；案例；D. event事件。分析可知，“that creates real jobs and reduces the carbon footprint”应是所填空名词的定语从句，根据该从句含义可知，这是一种未来的便利店经营的方法和模式。故选A项。
【14】考查动词词义辨析。句意：当一架无人机接近预先安排好的投递区时，客户会收到通知，以确保他们在该地区取走包裹。A. finding找到；发现；B. leaving离开；C. nearing接近；靠近；D. locating定位；找到……的准确位置。根据后文“the prearranged drop zone to ensure they are in the area”可知，客户会收到通知，以确保能够在指定区域内拿到包裹，因此，无人机应是在接近/靠近该区域时才发出通知。故选C项。
【15】考查动词词组辨析。句意：当一架无人机接近预先安排好的投递区时，客户会收到通知，以确保他们在该地区取走包裹。A. do up扣好；B. pick up拿起；取走；C. give out分发；D. put out熄灭。根据“the prearranged drop zone to ensure they are in the area to ___15__ a package”可知，无人机递送包裹，应是将其放在地上，客户应是将其拾起拿走，因此“pick up”符合句意和语境。故选B项。
【16】考查动词词义辨析。句意：该报报道称，上周，一架Kiki无人机坠落到校园走廊上，但无人受伤。A. stopped停止；B. landed着陆；降落；C. arrived到达；D. fell落下；坠落。根据后文“will improve the service after the incident”可知，应是发生了事故，因此可推知，本句在讲述该事故“无人机坠落”。故选D项。
【17】考查动词词义辨析。句意：该报报道称，上周，一架Kiki无人机坠落到校园走廊上，但无人受伤。A. warned警告；B. affected影响；C. injured伤害；使受伤；D. punished惩罚。根据前文“The newspaper reported that a Kiki Air drone ___16___ last week onto a campuswalkway”可知，报道了一件无人机坠落到校园走道上的事故，but表转折，应是无人受伤。故选C项。
【18】考查动词词义辨析。句意：阿曼称这是一次“可控着陆”，并表示公司已经加强了培训，并将在事故后改善服务。A. delivering递送；B. flying飞行；C. controlling控制；D. training训练。根据前文Oman described the incident as a “controlled landing”可知，负责人将这次事故描述为“受控降落”，因此可推知，该公司应加强无人机训练以便改善服务。故选D项。
【19】考查名词词义辨析。句意：耶鲁管理人员没有立即回复周一要求置评的留言。A. items项目；商品；B. messages信息；消息；C. service服务；D. drone无人机。结合句子“Yale officials didn’t immediately return ___19___ left on Monday seeking comment”含义可知，耶鲁大学官方没有立即对周一要求置评的留言进行回复。故选B项。
【20】考查动词词义辨析。句意：公司官员说，他们希望最终将这项服务扩展到其他校区。A. improve提高；改善；B. restore恢复；C. exchange交换；D. expand扩大。根据后文“to other campuses”可知，该公司希望将该项服务推广扩大到其他校园。故选D项。
Every minute, people around the world purchase 1 million plastic bottles,【1】adds up to roughly 526 billion bottles every year. Much of the plastic【2】(end) up in landfills (填埋场), rivers or oceans, often with destructive effects on wildlife. Many people are now trying to cut down on plastic use, while also turning the single-use plastic into something【3】(use) — like auto parts.
Recycles plastic is ideal for automotive parts due to its light【4】(weigh) that offers additional benefits such as【5】(improve) a vehicle’s aerodynamics (空气动力) and reducing cabin noise.
The use of plastic in vehicle parts has grown a lot since the last decade, especially in underbody shields (车底护板).【6】is assumed that around 1.2 billion recycled plastic bottles are used every year — that’s about 250 bottles per vehicle【7】average.
How exactly does your plastic water bottle turn into an aerodynamic auto part? After you put the bottle into the recycling bin, it’s【8】(eventual) combined with thousands of others and cut into tiny pieces. Then, these pieces【9】(sell) to a supplier, who turns them into a fiber by melting them. This fibers mixed with other elements (元素) in a special process, and then were used 【10】(create) a sheet of material that can be formed into vehicle parts.
【2】考查主谓一致。句意：大部分塑料最终被填埋在垃圾填埋场、河流或海洋中，通常会对野生动物造成破坏性影响。此处描述客观事实用一般现在时，且主语为Much of the plastic，故谓语动词应用第三人称单数形式。故填ends。
【6】考查it用法。此处为固定句型it is assumed that…表示“据推测……”，it在句中作形式主语。句首字母要大写。故填It。
【9】考查动词时态及语态。本句中主语与谓语动词构成被动关系，且根据后文who turns them into a fiber by melting them可知为一般现在时，主语为pieces，谓语动词用复数。故填are sold。
【10】考查非谓语动词。句意：这种纤维与其他元素在一个特殊的过程中混合，然后被用来制造一种形成汽车部件的材料。根据短语be used to do sth.表示“被用来做……”，后跟不定式。故填to create。
1. It + be + 形容词+主语从句。
2. It + be + 名词词组 + 主语从句，这类名词有：a fact, a pity, a shame, an honour，a question等。
3. It + be + 过去分词 + 主语从句，这类过去分词有：announced, believed, expected, hoped, decided, reported, said, shown, recommended 等。
4. It + 不及物动词（seem, appear, happen等）+ 主语从句, 这类不及物动词有：appear, happen, seem等。
5. It + be + 形容词 + for sb.+ 动词不定式。这类句型常用形容词easy, difficult, hard, important, possible，wise等作表语，有时候为了强调不定式动作的执行者，常在不定式前加for sb，这类形容词有：easy, difficult, hard, important, possible, wise。
6. It + be + 形容词 + of sb. + 动词不定式，这类形容词常是表示心理品质,性格特征的形容词，如：kind, nice stupid, clever, foolish, polite, impolite, silly, selfish, considerate等。某人和这些形容词可以构成主系表结构。
7. It + be +名词词组 + 动词不定式。
8. It + be + 名词或形容词 + 动名词，这类名词和形容词常常是：good, no good, no use, a waste of, useless, senseless等。
9. It + take (sb.)+ 时间（金钱）+ 动词不定式。
如第6小题，此处为固定句型it is assumed that…表示“据推测……”，it在句中作形式主语。句首字母要大写。故填It。
Entering Senior One, I considered myself a “loser”, because I got a bad score in the entrance examination. I was decided to go to one of the top university to get rid of it!
Honestly speaking, it was an extreme long and tough war. However, I was not afraid. All I did was to push me further toward my dream. Finally, on December 9, 2018, I got a offer from my dream university. I suddenly thought the “loser” label I have given myself. It didn’t matter any more.
Now, I find myself fill with confidence. Which matters most is how much you devote to fight for your dream.
4.考查代词。句意：我所能做的是进一步地鞭策自己往梦想迈进。push oneself 表达是鞭策自己，逼迫自己。主语为All I did ，所以宾语为myself。故将me改成myself。
10.考查非谓语动词。devote to doing sth表达的是致力于做某事，to是介词，后接doing。故将fight改成fighting。
参考词汇：novel coronavirus 新型冠状病毒；C0VID- 19 2019新冠肺炎；epidemic prevention and control 疫情防控
How's everything going? I'm sorry to hear that the novel coronavirus is hitting Italy.
Best wishes !
How’s everything going? I’m sorry to hear that the novel coronavirus is hitting Italy. It is a horrible virus that has caused many deaths, so you must take it seriously. But please don’t be panic, if you do as the follows, you can protect yourself from the infection of the virus and protect your family and other people around as well.
Firstly, never go to the crowded places, but stay indoors as much as possible. When you go out, you must wear a surgical mask. Secondly, wash your hands often and correctly with soap and running water for at least 15 seconds before eating, using the toilet or returning home from the outside, and keep the shared places always having fresh air. Last but not least, exercise regularly while staying at home, for exercise helps you strengthen your immune system and stay away from any infection.
I do hope these suggestions can be helpful for you, and I believe with the efforts of the whole Italian people, you’re sure to win the battle of epidemic prevention and control.
the novel coronavirus； protect yourself from the infection； go to the crowded places； wear a surgical mask； strengthen your immune system ； stay away from any infection； epidemic prevention and control
1.表文章结构顺序：First of all, Firstly/First, Secondly/Second… And then, Finally, In the end, At last
2.表并列补充关系：What is more, Besides, Moreover, Furthermore, In addition As well as, not only…but (also), including,
3.表转折对比关系：However, On the contrary, but, Although+clause(从句), In spite of+n/doing,On the one hand…,On the other hand… Some…,while others…,as for, so…that…
4.表因果关系：Because, As, So, Thus, Therefore, As a result