Drawing makes her feel_______．She spends most of her time_______ every day．She says she wants to have an art show in Beijing，and it is her_______ to be an artist in the future．
【1】A.hates B.loves C.needs D.avoids
【2】A.legs B.eyes C.hands D.ears
【3】A.sad B.good C.safe D.hot
【4】A.teaching B.playing C.singing D.drawing
【5】A.dream B.duty C.prize D.fact
文章大意：文章介绍了Xiao Min 失去了双手，用嘴画画，梦想在北京开画展。
hates讨厌；loves喜欢；needs需要；avoids避免。根据下文Now she is learning to draw with her mouth.用嘴画画，可知是喜欢画画，故选B。
legs腿；eyes眼睛；hands手；ears耳朵。根据上文but she can't use her hands to draw. 不用能手画画，可知失去了双手，故选C。
sad伤心的；good好的；safe安全的；hot热的。根据上文可知她非常喜欢画画，结合Drawing makes her feel…，应该是画画让她感觉很好，故选B。
dream梦想；duty责任；prize奖励；fact事实。根据后面to be an artist in the future应该是梦想成为艺术家，故选A。
When he got home, he knocked on the door because he did not have the_______. To his surprise, no one answered the door. Wang Yong thought his mother was in the toilet, so he waited patiently. After a few_______, there was still no answer.
Wang Yong_______ again, but still no one answered the door. He didn't know what to do. Just then he heard the_______ voice of his neighbor, Li Ming. Li Ming's mother asked Li Ming to invite Wang Yong to stay in their house. Wang Yong and Li Ming played_______ till evening when Wang Yong's mother came back.
Wang Yong _______ Li Ming and his mother before he went back to his home. Wang Yong's mother explained that she had a headache and she had to see _______. From this experience, Wang Yong learned an important lesson, "Neighbors should ________ each other."
【1】A.father B.neighbor C.mother D.teacher
【2】A.waited B.walked C.ran D.slept
【3】A.book B.bag C.ball D.key
【4】A.seconds B.minutes C.days D.weeks
【5】A.asked B.rang C.knocked D.shouted
【6】A.friendly B.ugly C.serious D.low
【7】A.sadly B.happily C.badly D.politely
【8】A.touched B.admired C.treated D.thanked
【9】A.a doctor B.an actor C.a waiter D.a reporter
【10】A.fight B.know C.help D.educate
father父亲；neighbor邻居；mother母亲；teacher教师。由下文“Wang Yong thought his mother was in the toilet, so he waited patiently…Wang Yong's mother explained that she had a headache”可知，通常都是王勇的妈妈来接他回家。故选C。
waited等待；walked走；ran奔跑；slept睡觉。由上文“but today, she was not there”可知，妈妈没有来学校接他，所以王勇等了妈妈20分钟，wait for等待。故选A。
book书；bag包；ball球；key钥匙。由“he knocked on the door”可知，他因为没有钥匙，所以敲门。故选D。
seconds秒；minutes分钟；days天；weeks周。由上文“Wang Yong thought his mother was in the toilet, so he waited patiently.”可知，王勇以为妈妈在厕所，所以等了几分钟。故选B。
asked询问；rang鸣铃；knocked敲；shouted叫喊。由上文“he knocked on the door…there was still no answer”可知，王勇第一次敲门之后又等了几分钟，仍然没有人回应，所以又敲了敲门。故选C。
friendly亲切的；ugly丑陋的；serious严重的；low低的。由下文“Li Ming's mother asked Li Ming to invite Wang Yong to stay in their house”可知，李明邀请王勇来自己家，所以李明的声音是亲切的。故选A。
sadly悲伤地；happily开心地；badly恶劣地；politely礼貌地。由上文“Just then he heard the friendly voice of his neighbor…”可知，王勇听到李明邀请自己去他家的亲切的声音，所以可推知李明和王勇玩得很开心。故选B。
touched触摸；admired钦佩；treated对待；thanked感谢。由上文“Li Ming's mother asked Li Ming to invite Wang Yong to stay in their house.”可知，李明和妈妈邀请王勇来自己家玩，所以王勇对他们表示感谢。故选D。
a doctor医生；an actor演员；a waiter侍者；a reporter记者。由上文“she had a headache”可知，王勇的妈妈头疼，所以得去看医生。故选A。
Shanghai Wild Animal Park
Shanghai Ocean Aquarium
Gongqing Forest Park
【1】Where can you go if you want to see tigers and lions?
A.To the Shanghai Wild Animal Park.
B.To the Shanghai Ocean Aquarium.
C.To the Gongqing Forest Park.
D.To the Dino Beach.
【2】Which telephone number should John call to learn more information about water activities?
【3】Mrs. Green and her 5﹣year﹣old son will go to the Shanghai Ocean Aquarium, and they should pay .
细节理解题。根据表格一中的句子Shanghai Wild Animal Park. There are more than 200 kinds of animals. Visitors can see tigers, lions, bears, monkeys and other animals in a more natural environment.可知如果你想看老虎和狮子，你可以去上海野生动物园，故选A。
细节理解题。根据表格四中的句子You can take part in many water activities. The large wave pool is the most popular one among them. Tel: 021-6478-3333.可知约翰应该打电话021-6478-3333来了解更多关于水上活动的信息。故选D。
细节推理题。根据表格二中的句子Shanghai Ocean Aquarium.以及Ticket: 180 yuan for adults 90 yuan for children.可知格林夫人和她5岁的儿子去上海海洋水族馆，他们应该付270元（180+90＝270），故选C。
The next morning，Mr.Black made a nice cake，and his wife ate half of it．After his wife went out，Mr.Black cut a very small piece of the cake and ate it．It was very delicious．Then he cut a bigger piece of it and ate it．In several minutes， he finished the rest of the cake．"My wife will be very angry，" he said to himself．" What should I do？"Then he had an idea．He made another cake very quickly， ate half of it and left the other half on the table．When his wife came back at noon，she was very happy to see the half of the cake．
【1】What was the matter with Mr.Black?
A.He was too heavy．
B.He slept too long．
C.He was too worried．
D.He had too much stress．
【2】Who made the cake?
C.The doctor's wife．
【3】In the morning，Mr.Black ate ．
A.half a cake
C.one and a half cakes
【4】Why was Mrs.Black happy to see the half of the cake?
A.Because she saw her husband waiting for her．
B.Because the cake on the table was very delicious．
C.Because she was hungry and wanted to eat the cake．
D.Because she thought her husband didn't eat the cake．
细节理解题。根据Mr.Black was too fat．His wife was worried about his health and took him to see a doctor．布莱克先生太胖了，他的妻子担心他的健康，带他去看医生。可知，布莱克先生的问题就是太胖了，故选A。
细节理解题。根据The next moring，Mr.Black made a nice cake，and his wife ate half of it．第二天早上，布莱克先生做了一个美味的蛋糕，他的妻子吃了一半。可知，蛋糕是布莱克先生做的，故选B。
细节理解题。根据The next morning，Mr.Black made a nice cake，and his wife ate half of it.After his wife went out，Mr.Black cut a very small piece of the cake and ate it.It was very delicious.Then he cut a bigger piece of it and ate it.In several minutes， he finished the rest of the cake.第二天早上，布莱克先生做了一个很好的蛋糕，他的妻子吃了一半，然后他的妻子出去了。布莱克先生切了一小块蛋糕吃了起来，非常好吃．然后他切了一大块蛋糕吃了。几分钟后，他吃完了剩下的蛋糕。以及He made another cake very quickly，ate half of it and left the other half on the table.他很快又做了一个蛋糕，吃了一半，把另一半留在桌子上。可知，布莱克先生一共吃了一个蛋糕，故选B。
细节理解题。根据He made another cake very quickly，ate half of it and left the other half on the table．When his wife came back at noon，she was very happy to see the half of the cake．他很快又做了一个蛋糕，吃了一半，把另一半放在桌子上。当他妻子中午回来时，她看到那一半蛋糕非常高兴。可知，布莱克太太之所以高兴是因为他以为布莱克先生没有吃蛋糕，故选D。
The first thing to remember is that when a friend invites you over, you need to arrive on time. If your friend tells you to come "around 3：00", that means you can arrive a little bit after 3：00. But usually it is a good idea to arrive at the right time.
Often it is also nice to bring something to your friend's house. This could be a box of chocolates for you to share, or maybe a CD that you can enjoy together. You can also bring some flowers. A little gift is a nice way to show your friend that you are excited to be at his or her house.
When you visit your friend's house, you may also meet his or her parents. You should tell them who you are and they may tell you their names. As a child, I went to visit my friend Paul. I called his parents by their first names John and Mary. But now I know it is more polite to call them Mr. and Mrs. Smith. This will show them more respect（尊重）and then they may tell you to call them by their first names. Another way to show respect is to call them madam or sir.
It is a cool thing to visit a friend's house. Be polite to your friend and your friend's parents, and you will be invited again.
【1】When should you arrive if you are invited to a friend's house?
A.Almost on time.
B.An hour earlier.
C.As late as possible.
D.As early as possible.
【2】When you visit your friend's house, you'd better NOT bring as a little gift.
D.a box of chocolates
【3】What should you do when you see your friend's parents?
B.Tell them your name first.
C.Tell them why you are there.
D.Call their names directly.
【4】What's the best title（标题）for this passage?
A.When to Arrive
B.What to Bring
C.How to Be a Polite Visitor
D.How to Be a Polite Host
细节理解题。根据第二段“The first thing to remember is that when a friend invites you over, you need to arrive on time.”可知，如果你被邀请去朋友家，你应该准时到达。故选A。
细节理解题。根据第三段“This could be a box of chocolates for you to share, or maybe a CD that you can enjoy together. You can also bring some flowers.”可知，当你去朋友家时，你可以带张CD，一盒巧克力或者是一些花，文中没有提到带“钱”作为礼物。故选C。
细节理解题。根据第四段“When you visit your friend's house…You should tell them who you are”可知，当你见到你朋友的父母时，你应该首先告诉他们你的名字。故选B。
最佳标题题。根据第一段“Going to a friend's house is very exciting…So remember to be polite.”及最后一段“Be polite to your friend and your friend's parents, and you will be invited again.”可知，本文主要介绍了我们去朋友家拜访时，应该怎样做才能成为一名有礼貌的拜访者，文章为此给出了三点建议，故“怎样成为一名有礼貌的拜访者”可作为本文标题。故选C。
Plastic bags are often used in our everyday life. The number of used plastic bags is increasing day by day. We like to use plastic bags because they are convenient. When we get home, we throw the plastics away. These are called "white pollution", as most plastics are white. Rubber is also common in our daily life. Many of our products are made of rubber, just like the tyres（轮胎） and the bottom part of our shoes. It's true that rubber plays an important role in our life. However, it also brings us some trouble when it has been used for a long time. The old rubber pollutes environment very badly because it can't break down easily in nature-it will stay unchanged for a long time. This is really a big problem all over the world.
Everyone should play a part in saving our world. For example, when we go shopping, we can bring cloth bags instead of plastic ones. And we should do something to recycle rubber. Our small actions can make a difference and lead to a better future.
【1】Which of the following things probably becomes electronic waste?
A.The TV set.
B.The plastic bag.
【2】Why do we like to use plastic bags?
A.Because they are very light.
B.Because they are convenient.
C.Because they are always used.
D.Because they are used several times.
【3】What does the underlined phrase "break down" mean in Chinese?
【4】What can you learn from the passage?
A.Few of our products are made of rubber.
B.Only scientists can help to save our world.
C.Everyone can do something to save our world.
D.The new plastics pollute the environment badly.
细节理解题。根据第一段最后一句“When TV sets or computers are broken, they will become electronic waste.”可知电视或电脑坏了，将会成为电子垃圾。故选A。
细节理解题。根据第二段中“We like to use plastic bags because they are convenient.”可知塑料袋很方便，所以人们喜欢使用塑料袋。故选B。
词义猜测题。根据下一句“…it will stay unchanged for a long time.”可知橡胶长时间保持不变，即它在大自然中不易分解，所以break down意思是“分解”。故选D。
判断推理题。根据最后一段第一句“Everyone should play a part in saving our world.”可知每个人都应该在拯救我们的世界中发挥作用，即人人都可以做点事情来拯救世界。故选C。
【1】When you miss a day, or even a class, it's easy to fall behind. The best way to stay with the development of the class is to be there! If you have to miss a class, make sure you meet with your teacher to find out what you missed.【2】Don't write down everything, just the main points.
Ask questions,【3】Believe it or not, most teachers want you to learn and they are always there to help you. If you aren't comfortable asking questions in front of the class, go to talk to the teacher after class.
Take your homework seriously. Like it or not, homework is a necessary part of school. There's not much you can do to get around it【4】If possible, you can find a study partner and do homework with him or her.
Try new things and get new friends. Try a new sport, something you think you will be good at. If sports aren't your thing, try joining a club. Keep your old friends, but get some new ones, too. 【5】
Remember, it's up to you to decide what kind of school year you're going to have. Make full use of it while you can!
A.Go to class every day.
B.Don't be afraid to ask questions!
C.Don't always ask the teacher questions.
D.Also, listen carefully and take notes in class.
E.Making friends with someone is easier when you join a club.
F.Make it a habit to do your homework at the same time every day.
根据后句“When you miss a day, or even a class, it's easy to fall behind.”可知，说的是坚持上课，结合选项，应说每天去上课。故选A。
根据后句“Don't write down everything, just the main points.”可知，说的是记笔记，结合选项，应说同时，在课堂上认真听并做笔记。故选D。
根据后句“If possible, you can find a study partner and do homework with him or her.”可知，说的是做作业，结合选项，应说养成每天在同一时间做作业的习惯。故选F。
根据前句“If sports aren't your thing, try joining a club. Keep your old friends, but get some new ones, too.”可知，说的是交朋友，结合选项，应说当你加入俱乐部时，和某人交朋友会更容易。故选E。
句意：我们可以通过听磁带来改善发音。根据“by listening to tapes”通过听磁带；及首字母提示可知，应该是“改善”我们的发音。情态动词can后用动词原形improve。故填improve。
句意：我的生日是十二月，一年中的第十二个月。根据My birthday is in December“我的生日是十二月”，结合首字母提示可知，十二月是一年中的第十二个月，表示顺序，用序数词，twelfth“第十二”，定冠词the后用序数词，故填twelfth。
句意：在学校，我们有很多规则——不要吵闹，不要在课堂上吃东西，…… 由上文的At school，结合首字母提示，可知，在学校我们不可以吵闹，be动词后使用形容词作表语，所以用形容词noisy“吵闹的”，故填noisy。
句意：这本由莫言写的小说被广泛阅读，很多人已经读过了。由下文的“Many people have read it.”可知，这本由莫言写的小说被广泛阅读，使用副词widely修饰谓语动词，故填widely。
句意：老亨利是聋的，他什么也听不见。由下文的He is unable to hear anything.可知，老亨利是聋的，结合首字母提示，使用形容词deaf“聋的”，在句中作表语，故填deaf。
句意：广州在中国的南部，离香港不远。由“and it is not far from Hong Kong”可知，此处介绍广州的地理位置，据常识可知广州位于中国南部，in the south of在……的南部。故填south。
句意：成都研究基地有许多熊猫。它们是中国的象征。由“They are a symbol of China”可知，此处指的是“熊猫”，且many修饰可数名词复数，故此处应为复数名词pandas。故填pandas。
句意：这是我去过的最差的餐厅。它的菜式和服务一点都不好。根据空后I have ever been to“我去过的”可知这是表示范围，把作者去过的所有餐厅进行对比，再加上空前the，所以这里用形容词的最高级。根据下一句“Its dishes and service aren't good at all.”可知这家餐厅的菜式和服务都很差；结合首字母w的提示可知，这里用“最差的”worst。故填worst。
句意：人们在夏天更喜欢穿棉质T恤衫，因为它们让人们感觉更舒服。分析语境可知，这里用名词；根据空前T-shirts和下文“because they make people feel more comfortable.”以及提示词c可知，由棉制成的T恤衫让人们感觉舒服，所以这里用不可数名词“棉”cotton。故填cotton。
句意：去年我父母经常争吵。幸运地是，他们之间的关系变好了。由“Luckily, the relations between them have become better”可知，父母的关系变好了，故可知他们去年经常争吵。argue with sb和某人争吵，固定短语，由句中Last year可知，本句为一般过去时，故应用其过去式。故填argued。
Actually, it's not【3】（real）simple. There is a special part in our brains. When our blood is too salty, it says, "Drink!" 【4】 we drink, it is quiet. Water does not go into our blood right away. However, our brains still know that we【5】（drink）before. How? When you swallow（吞）fast, your brain knows and thinks you are drinking water.
If you drink something else, your brain will still be quiet. It will still think you are drinking water. Maybe you drink cola or even oil. You will stop【6】（feel）thirsty. But in fact, drinking those things is not good【7】 you when you feel thirsty. You should just drink water because your body needs it most.
How much water should we drink each day? Here are doctors'【8】（opinion）. Some doctors advise【9】（we）to drink eight cups of water every day, while other doctors say that's too much. On a hot day, you lose a lot of water. So, maybe you should drink more. Every person's body has【10】（difference）needs.
句意：但除了感觉累，我相信大多数人很快就会感到口渴。由“Will you feel tired…being tired”及句子结构可知，此处应加定冠词the，特指累的感觉。故填the。
句意：你喝了一些水就会感觉好多了。由“I believe most people will feel thirsty soon. You will feel much…right away after you drink some water.”可知，当你口渴时喝完水就会感觉好多了，此处暗含比较，且句中feel为系动词，应接形容词作表语，much又修饰比较级，故应用所给形容词的比较级better。故填better。
句意：当我们喝水时，它是安静的。由“…we drink, it is quiet”可知，此处应用连词when“当……时”引导时间状语从句。故填When。
句意：你将不再感到口渴。stop doing sth停止做某事，故此处应用所给动词的动名词形式。故填feeling。
句意：但事实上，当你感到口渴的时候，喝这些东西对你没有好处。由“drinking those things is not good…you”可知，此处缺少介词for，be good for对……有好处。故填for。
Dear Mrs. Green,_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Please accept my apology.
Dear Mrs. Green,
On my way to school, I was late because I saw a traffic accident and helped to save the injured. It's impolite to be late. I'm really sorry.
When I arrived at the intersection this morning, I saw a traffic accident. Someone was badly hurt, so I helped them dial 120 for help at once. As a witness, I went to the police station to describe the accident. I thought it was my duty to do so. I stayed at the police station for more than half an hour, so I was late for English class. But I promise I won't be late again.
Here, I would like to say sorry to you. Please accept my apology.